Askere 2023 temmuz ayında gittim, acemiliğimi Antalya'da, ustalığımı Kuzey Kıbrıs'ta yaptım. Ne Antalya'yı ne de Kuzey Kıbrıs'ı gezme şansım olmadı, ancak askerliğimi çok rahat geçirdiğimi söyleyebilirim. Tabi askerlik bitmeyecekmiş gibi geliyordu ve bunalıma da girmiştim ama her şeyin bir sonu olduğu gibi o da geçti gitti. Herkesten duyarsınız askerliği yapmak lazım, görmek lazım diye, içindeyken sövüyorsunuz, özgürlüğünüz kısıtlandığı için bir an önce bitsin diyorsunuz ama okulda olduğu gibi askerlik de bittikten sonra ciddi ciddi özleniyor. Askerliği bitiririz, rahatlarız kafada başka engel kalmaz hayatımıza bakarız derken maalesef öyle olmadığını fark ettim, insan her türlü kendine engel çıkarıyor, yani askerlik, evet, büyük bir engeldi ancak 6 ay yapıp geliyorsun. Benim önerim bir an önce yapıp gelmeniz olacaktır, askerliği ertelemeyin çünkü askerliği erteledikçe kafada engel olarak büyüyor ve bütün planlarınızı askerden gelince yaparım diye kurgulayıp, askerlik bittikten sonra hiçbir şeyi gerçekleştiremezseniz daha büyük bir bunalıma girebilirsiniz, en azından benim için öyle oldu, hala da devam ediyor, askerden sonra hayata tutunamadım.