Asrın Tok ve Diamond Tema videosundan sonra diğer dini görüşlerle ilgili Google aramaları %30 oranında arttı

Makaleler
1
Ben bir Müslüman olarak, bu durum beni bir yandan üzse de en azından yobaz bir kitle olmaması adına nötr bir haber benim için. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir Müslüman olarak, bu durum beni bir yandan üzse de en azından yobaz bir kitle olmaması adına nötr bir haber benim için. Siz ne düşünüyorsunuz?

Sorgulayan nesil her zaman iyidir. Müslümanların da en büyük hatası sorgulamamak genel olarak.

Gençler imanını tazeliyordur.

Kelimenin ne anlama geldiğini araştırıyorlardır. İslam böyle adamlar tarafından çürütülmesi imkansız bir din. Tartışma programlarını izleyip iman tazelemiş bile olabilirler
1900'lerden beri aha dinler bitti bitecek, dinler tarih sahnesinden silinecek, şöyle olacak, böyle olacak. Eh, pek öyle olmuyormuş demek ki. Yıl 2024.

Böyle haberleri görünce kendimi mağara adamı gibi hissediyorum, asla umurumda değil insanların birbirini yemesini izlemek keyifli.

Üstte hemen de "yeni nesil gözü açık, masallara inanmazlar" demişler. Alemler valla.

Hadi size benden bir funfact: İslam Türkiye'de belki azalıyor ama Dünya'da artış gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…