Bir odanın içerisinde bir maymun var. Maymuna her gün rastgele bir muz bırakılıyor. Maymun durumdan çok memnun. Bir gün maymuna muzun nasıl yetiştiği, muzun nereden geldiği ve muzu kimin oraya bıraktığı gösteriliyor. Maymun bunu anlamıyor, maymun sonuçta. Umrunda da değil. Odasında çaba ve sorgulama sarf etmeden gelen muz ona çok daha rahat geldiği için gösterenleri tırmalıyor.

Adamı bir başa sap olamadan öldürmekle tehdit edenler, susturmaya çalışanlar, dava açanlar, hepsi bu maymundan hallice işte. Olay bundan ibaret.

Siyasi partilerde kariyer kasmak isteyen bir elemanın tekiydi zaten. Baktı özgürlükçüler bunu tınlamıyor, o da muhafazakar dincilere oynayayım dedi. Sonuç da bu işte.

Ortada bir hakaret yok. Adam dinlerini bilmeyenlere dinlerini anlattı, hoşgörü dini mensubu olduğunu iddia edenler de adamın kafasını kesmekle tehdit ediyor şu anda 🤡
Abi, seni mesleğin açısından severim ama bu İslam düşmanlığın hiç hoş değil. Burada kafa kesenlere laf etmenden bahsetmiyorum, zaten onların savunulacak bir tarafı yok. Ama bu yazında da 'İslam'ın gerçek yüzü' diyerek aşağılama yapmışsın. Senin Müslüman takipçilerin de var, keşke onlara biraz saygı duysan. Muhtemelen yazım ya silinir ya da ban yerim, ama gerçek bu.

Hocam izleyecek zamanım olmadığı için kısaca anlatır mısınız dedim. Ben de biliyorum videoyu.
Asrın kendi kafasında kurduğu bir şeri düzen üzerine tartışmaya gelmiş. DT daha tarihsel, kitabına uygun şekilde konuştu vs. hem kanalın iletişimsizliği hem de konukların iletişimsizliği yani. Farklı amaçlarla gelen iki insan.

İşin sonunda Asrın her şeye "ya olmayabilir de şimdi" derken DT "hayır, zamanında böyle olmuş, kitabında da böyle yazıyor" minvalinde cevaplarla geldi. Keyifsiz, izlenmeye değmeyen bir tartışma oldu açıkçası.

Meselenin patladığı yer de DT'nin hadislerde yazanları okuması. Ekstra bir olay yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi, seni mesleğin açısından severim ama bu İslam düşmanlığın hiç hoş değil. Burada kafa kesenlere laf etmenden bahsetmiyorum, zaten onların savunulacak bir tarafı yok. Ama bu yazında da 'İslam'ın gerçek yüzü' diyerek aşağılama yapmışsın. Senin Müslüman takipçilerin de var, keşke onlara biraz saygı duysan. Muhtemelen yazım ya silinir ya da ban yerim ama gerçek bu.

Buna katılıyorum, Recep Baltaş'ın bu huyunu maalesef sevmiyorum. Herhangi bir din tartışması olduğunda nefretini gösteriyor.

Sanırım DT, Hz. Muhammed'e bir çocukla evlenmesi yüzünden ahlaksız diyor. İslamcılar da peygamberlerine ahlaksız dendiği için hakaret olarak algılayıp tehditler, küfürler savuruyor.

Sanırım DT, Hz. Muhammed'e bir çocukla evlenmesi yüzünden ahlaksız diyor. İslamcılar da peygamberlerine ahlaksız dendiği için hakaret olarak algılayıp tehditler, küfürler savuruyor.
Tam olarak direkt nerede ahlaksız diyor. YouTube da tartışma var, dakikasını atar mısın?

Son düzenleyen: Moderatör: