Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bu güncellemeyi yapıp tekrar Secure Boot açmayı deneyin.
NVIDIA Graphics Firmware Update Tool for DisplayPort 1.3 and 1.4 Displays
Download English (U.S.) drivers for NVIDIA hardware - , , ,
www.nvidia.com
Anakartınızda Flashback özelliği yok. Olsaydı sistem açılmadan da güncelleme yapılabilirdi.
Clear CMOS’u pinler vasıtası ile mi yaptınız? Clear CMOS sonrası görüntü vermesi lazımdı aslında.
Clear CMOS’u pinler vasıtası ile mi yaptınız? Clear CMOS sonrası görüntü vermesi lazımdı aslında.
Anakartınızda Flashback özelliği yok. Olsaydı sistem açılmadan da güncelleme yapılabilirdi.
Clear CMOS'u pinler vasıtası ile mi yaptınız? Clear CMOS sonrası görüntü vermesi lazımdı aslında.
Evet videonuzdaki gibi pinler vasıtasıya yaptım. Ben clear CMOS yapınca Secure Boot çalışabilir diye düşündüm ama sadece BIOS sıfırlamak içinmiş. Secure Boot'u aktif edip bilgisayarı kullanmanın bir yolunu bulamadım.
1050 Ti. Ekran kartı ile ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum. Bilgisayar açıldığında NumLock basmıyor. Tepki vermiyor.
Evet
Bu güncellemeyi yapıp tekrar Secure Boot açmayı deneyin.
NVIDIA Graphics Firmware Update Tool for DisplayPort 1.3 and 1.4 Displays
Download English (U.S.) drivers for NVIDIA hardware - , , ,
www.nvidia.com
Şimdi yukarıda bir yanlış anlatım yaptınız:
Bunu dediğiniz zaman ben sistem Clear CMOS yapılmasına rağmen görüntü vermiyor diye anlıyorum.
BIOS sürümünüz nedir?
Bunu dediğiniz zaman ben sistem Clear CMOS yapılmasına rağmen görüntü vermiyor diye anlıyorum.
BIOS sürümünüz nedir?
Hepsini denedim olmadı. Disk tipini değiştirirken bir problem oldu diye tahmin ediyorum.Komut sistemini yönetici olarak çalıştırıp SFC /scannow yazarak onarım deneyin.
Bir de chipset sürücüsü kurulu olsun.
Ekran kartı sürücüsünü de silip yükleyebilirsiniz, yaptığımız güncellemeyi etkilemez.
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-