Öncelikle selam forum sakinleri. Videoda olduğu gibi sistemim açılırken 03 hata kodu veriyor. İnternetten araştırdığımda uyku modu olarak geçiyormuş. Sistem açık ama hiçbir şekilde monitöre görüntü vermiyor. Ne yaptıysam sorunu çözemedim, size danışmak istedim.
Reddit'te bu sorunu yaşayan yüzlerce kişi var. Sadece sizin anakartınızda değil yeni AM5'in tamamında sanırım bu sorun var. Birçoğu BIOS güncellemesiyle sorunu çözerken birçoğu çözemiyor. Bence BIOS güncelleyin sorun devam ediyorsa uyku modunu kapatın.
Paylaştığınız linke erişim reddediliyor. Bağlantı iznini görüntülenebilir olarak değiştirin. Sistem bileşenlerini paylaşın ve kullandığınız sürücü sürümlerini eklemeyi unutmayın.
"Denetim Masası -> Donanım ve Ses -> Güç Seçenekleri -> Plan Ayarlarını Düzenle" buradan ekranı kapat ve bilgisayarı uyku moduna geçir bölümlerini hiçbir zaman olarak seçin.
Bir de ASRock BIOS arayüzünde Deep sleep diye bir ayar olması lazım onu da devre dışı bırakın.
Birkaç yabancı forumda USB portlarının yerlerini değişerek sorunu çözenleri de okumuştum. Düşündükçe anılarım yavaş yavaş geliyor kusura bakma .
Recep Bey videoyu şu an kontrol eder misiniz? Anakartın üzerinde 03 uyarısı gözüküyor internet üzerinde araştırma yaptığımda System is entering S3 state (S3 = Sleep) böyle bir uyarı gözüküyor.