Kaalsedon

Çalışkan
Son düzenleyen: Moderatör:
Reddit'te bu sorunu yaşayan yüzlerce kişi var. Sadece sizin anakartınızda değil yeni AM5'in tamamında sanırım bu sorun var. Birçoğu BIOS güncellemesiyle sorunu çözerken birçoğu çözemiyor. Bence BIOS güncelleyin sorun devam ediyorsa uyku modunu kapatın.

Paylaştığınız linke erişim reddediliyor. Bağlantı iznini görüntülenebilir olarak değiştirin. Sistem bileşenlerini paylaşın ve kullandığınız sürücü sürümlerini eklemeyi unutmayın.

Açılmayan sistemde zaten uyku modu kapatılamaz ki olayın uyku modu ile uzaktan yakından hiçbir alaksı yok.

Sistem açılıyor. Ancak uyku moduna girdikten sonra açıldığında bu kod hatasını alıyor ve sistem çöküyor.

BIOS'u güncelledim lakin sistem bazen açılıyor bazen açılmıyor. Uyku modunu kapatmayı bilmiyorum.

"Denetim Masası -> Donanım ve Ses -> Güç Seçenekleri -> Plan Ayarlarını Düzenle" buradan ekranı kapat ve bilgisayarı uyku moduna geçir bölümlerini hiçbir zaman olarak seçin.

Bir de ASRock BIOS arayüzünde Deep sleep diye bir ayar olması lazım onu da devre dışı bırakın.

Birkaç yabancı forumda USB portlarının yerlerini değişerek sorunu çözenleri de okumuştum. Düşündükçe anılarım yavaş yavaş geliyor kusura bakma :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep Bey videoyu şu an kontrol eder misiniz? Anakartın üzerinde 03 uyarısı gözüküyor internet üzerinde araştırma yaptığımda System is entering S3 state (S3 = Sleep) böyle bir uyarı gözüküyor.