AlbertoTigre

Becerikli
Merhaba arkadaşlar, Assassin's Creed Shadows aldım ve oynamaya başladım fakat sinematiklerde aşırı donma sorunu yaşıyorum:
2-3 saniyede bir donuyor. Oynanmayacak seviyede donuyor. Oyunda 60-70 FPS alıyorum en düşük ayarlarda 1080p, sistem özelliklerim:
  • Intel® Core™ i7-4770K Processor
  • Radeon™ RX 580
  • 16 GB DDR3 RAM
  • 2 TB HDD (Windows SSD'ye kurulu fakat oyun HDD'ye kurulu)
  • Windows 10
Birkaç yapılabilecek ayar varsa yapıp oyunu oynayamaz mıyım? Sinematiklere çözüm bulursam oynayabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, Assassin's Creed Shadows aldım ve oynamaya başladım fakat sinematiklerde aşırı donma sorunu yaşıyorum:
2-3 saniyede bir donuyor. Oynanmayacak seviyede donuyor. Oyunda 60-70 FPS alıyorum en düşük ayarlarda 1080p, sistem özelliklerim:
  • Intel® Core™ i7-4770K Processor
  • Radeon™ RX 580
  • 16 GB DDR3 RAM
  • Windows 10
Birkaç yapılabilecek ayar varsa yapıp oyunu oynayamaz mıyım? Sinematiklere çözüm bulursam oynayabilirim.
Hangi platformda oynuyorsun hocam?

• Intel Core i7-4770K Processor.
  • Radeon™ RX 580.
  • 16 GB DDR3 RAM.
  • Windows 10.

Bazı oyunlar da sinematik için ayarlar olabiliyor. Kalite düşürme vs. ancak yoksa çok bir çözüm yok gibi. Sistemin ile oyunu oynayabilmene şaşırdım açıkçası.