Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

truth

Becerikli
8x2 (16 GB) DDR4 RAM, MX330 2 GB VRAM, 11. Nesil Intel Core 2.4GHz işlemci, 512 GB SSD.

Windows 10, Laptop.

Assassin's Creed Odyssey oynarken FPS düşüklüğü yok fakat çok fazla anlık drop giriyor.

Driverlar güncel.
NVIDIA Denetim Masasında ayarlar varsayılan halde.

@Hasan Merkit

Son düzenleme:
Sıcaklığa baktınız mı? Intel'in 11. nesil işlemcileri çok fazla sıcaklık üretiyor. Macun kuruması ve fanların toplanması durumunda Throtte nedeniyle anlık FPS düşmesine sebep olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu programları kullanıyorum:

1752179907830.webp

GPU Temp, sanırım ekran kartı sıcaklığı değeri oluyor. Maksimum 69-70 dereceyi görüyor. Acaba oyunda mı test etmeliydim yoksa bu ekran da iş görür mü?

GPU Temp, sanırım ekran kartı sıcaklığı değeri oluyor. Maksimum 69-70 dereceyi görüyor. Acaba oyunda mı test etmeliydim yoksa bu ekran da iş görür mü?

Yanlış yönteme başvurmuşsunuz. Sadece ekran kartına odaklanmışsınız. Bunun yerine HWMonitor yazılımını açın ve penceresini arka planda açık bırakın. Sorun yaşadığınız oyunu bir süre oynayın ve ardından programdaki değerlerin maksimum ısısına bakın.

Ayrıca siz sadece ekran kartına odaklanmışsınız. İşlemci sıcaklığı da önemli.

Yanlış yönteme başvurmuşsunuz. Sadece ekran kartına odaklanmışsınız. Bunun yerine HWMonitor yazılımını açın ve penceresini arka planda açık bırakın. Sorun yaşadığınız oyunu bir süre oynayın ve ardından programdaki değerlerin maksimum ısısına bakın.

Ayrıca siz sadece ekran kartına odaklanmışsınız. İşlemci sıcaklığı da önemli.

Sayenizde adım adım öğreniyorum yine de :)
Sadece HWMonitor mü? Yoksa iki yazılımı da mı kullanayım arka planda?

Son düzenleyen: Moderatör: