Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Takabilirsiniz. Zaten ikiye ayrılıyorlardır ve her 4 pinin kendi tırnağı varsa sorun olmaz.Dostlar PSU'da 8+8 pin CPU kablosu var 4 pin ayrıca yok. 8 pin kablo 4 pine giriyor, taksam sorun olur mu?
Smmmhunter
Üstün
Takabilirsiniz. Zaten ikiye ayrılıyorlardır ve her 4 pinin kendi tırnağı varsa sorun olmaz.Dostlar PSU'da 8+8 pin CPU kablosu var 4 pin ayrıca yok. 8 pin kablo 4 pine giriyor, taksam sorun olur mu?
t4kiiiii
Uzman
Takabilirsiniz. Zaten ikiye ayrılıyorlardır ve her 4 pinin kendi tırnağı varsa sorun olmaz.
Yok ikiye ayrılmıyor işte yine de takayım mi?
Smmmhunter
Üstün
Fotoğrafını atar mısınız ?
t4kiiiii
Uzman
Smmmhunter
Üstün
Fotoğraf yok.
Smmmhunter
Üstün
Hocam ayrılan kısmını PSU'ya takmış olabilir misiniz ?Atamıyorum fakat şöyle soyleyim anakart asus tuf b550 pro psu corsair cx650f işlemci ryzen 5700x
Montaj yapıyorum şu an
t4kiiiii
Uzman
Hayır takmadım tek soketi cpu kablolarıHocam ayrılan kısmını PSU'ya takmış olabilir misiniz ?
Her neyse için rahat olabilir burda ayrılan bi kablo yok ben 8 pin kabloyu 4 pine taksam sorun olur mu ?
Anaaaa çok sert diye zorlamadim fakat ayrılıyormus yaaaHocam ayrılan kısmını PSU'ya takmış olabilir misiniz ?Eki Görüntüle 66171
Smmmhunter
Üstün
Sorun olmaz hocam. Nasıl ayrılamıyor anlamadım gerçekten. Biraz daha inceleyin kabloyu bence. Bir şeyi etkilemez ama daha rahat montaj yaparsınız.Hayır takmadım tek soketi cpu kabloları
Her neyse için rahat olabilir burda ayrılan bi kablo yok ben 8 pin kabloyu 4 pine taksam sorun olur mu ?