Pek anlamadığım için anakartı şimdi kurdum sorunsuz gitti her şey. EXPO açılışında ekrandaki yazılar çıktı sorunsuz açılmış olduğu anlamına mı geliyor, normal mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Normal.
Sonunda B850M-K’dayız. Michael hocamın istediği gibi.
- Makaleler
- 1
Pek anlamadığım için anakartı şimdi kurdum sorunsuz gitti her şey. EXPO açılışında ekrandaki yazılar çıktı sorunsuz açılmış olduğu anlamına mı geliyor, normal mi?
Eki Görüntüle 239969
Bazı şeyler anormal, Micron 1.1V 5600 CL46 gibi.
Port gecikme sorunu düzeldi mi?
Bazı şeyler anormal, Micron 1.1V 5600 CL46 gibi.@ggbye görmesin, her an kriz geçirebilir.
Port gecikme sorunu düzeldi mi?
Şimdi kurdum, kurarken uzun süredir ayna takmadığım için bayağı uğraştırdı abi. Onu gece 2-3 gibi göreceğim. Yapmamı önerdiğin ayar var mı? Abi yoksa konu mu açayım bunun için?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Şimdi kurdum, kurarken uzun süredir ayna takmadığım için bayağı uğraştırdı abi. Onu gece 2-3 gibi göreceğim. Yapmamı önerdiğin ayar var mı? Abi yoksa konu mu açayım bunun için?
Şu an için yok. Integrated Graphics kapat, Advanced-NB Configuration içerisinde. Fast Boot kapat, POST Delay Time 1s yap. EXPO1 profili aktifleştir. Port sorunu düzelip düzelmediği iletirsin.
Micron için ayar yapılamıyor, DDR5'te çok uygun değil. Sorun yaşamıyorsan kullanmaya devam etmen lazım, hiç bulaşılmaz.
ASUS Tools kısmını Disabled yap bir de. Armory Crate kurma sakın.
Şu an için yok. Integrated Graphics kapat, Advanced-NB Configuration içerisinde. Fast Boot kapat, POST Delay Time 1S yap. EXPO1 profili aktifleştir. Port sorunu düzelip düzelmediği iletirsin.
Micron için ayar yapılamıyor, DDR5'te çok uygun değil. Sorun yaşamıyorsan kullanmaya devam etmen lazım, hiç bulaşılmaz.
ASUS Tools kısmını Disabled yap bir de. Armoury Crate kurma sakın.
ASUS DriverHub ile sürücüleri kurdum ama Armoury Crate kurmadım. Fast Boot açık kalsa sorun olur mu? Hızlı açılmasını istiyorum abi. RAM'lerle hiç sorun yaşamadım. Port sorununu denemek için sabırsızlanıyorum.
- Makaleler
- 1
ASUS DriverHub ile sürücüleri kurdum ama Armoury Crate kurmadım. Fast Boot açık kalsa sorun olur mu? Hızlı açılmasını istiyorum abi. RAM'lerle hiç sorun yaşamadım. Port sorununu denemek için sabırsızlanıyorum.
Fast Boot kapatıp POST Delay Time 1s yap, sıkıntı olmayacaktır. Port olayına bir bak, çok alakası olmaması lazım aslında.
Abi 6-7 yıldır oynuyorum oyunu aktif en ufak değişikliği net hissediyorum. Ayrıca kablolu kullanıyorum. İkisinide deneyeceğim, döneceğim. Teşekkür ederim.Fast Boot kapatıp POST Delay Time 1s yap, sıkıntı olmayacaktır. Port olayına bir bak, çok alakası olmaması lazım aslında.