ASUS DisplayWidget Center açıkken klavyede gecikme yaşıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Doge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 386
  • Etiketler Etiketler
    asus klavye

Doge

Uzman
Makaleler
1
Program arka planda açıkken klavyede rastgele zamanlarda 5-15 saniye kadar süren gecikme var. Bu esnada klavyede yaptığım işlemler gecikme bitince art arda gerçekleşiyor veya gerçekleşmediği de oluyor. Tüm ayarları kurcaladım ama çözüm bulamadım. Farklı USB çıkışları ve farklı klavyelerde de sorun aynı.
Tüm sürücüler güncel, BIOS güncel, temiz format atıldı, ısınma sorunu yok, kablo bağlantılarında ve bileşen montajlarında sorun yok, sistemde virüs yok
  • Anakart: ASUS ROG B550-E
  • İşlemci: R7 5700X
  • SSD: Samsung 980 Pro
Bu garip sorunu bir ben mi yaşıyorum? Yardımcı olabilir misiniz?

@Recep Baltaş

Son düzenleme:
Benzer takılma farede de meydana geliyor mu? Ayrıca takılma ne sıklıkla oluyor?
Yalnızca klavyede oluyor. Takılma sıklığı bazen saat başı, bazen 5 dakikada bir olabiliyor.

Ayrıca her klavye kablosunu çıkarıp taktığımda ve program tamamen kapalıyken yeniden açtığım anda aynı takılmayı yapıyor.

Program bende de var ve bende de bazen takılma oluyor ama NVIDIA ekran kartı takılıyken olmuyordu.
Şu anki ROG GTX 1070'te ve eski AORUS RTX 3080'de de aynı problem vardı.

Örneğin program açılırken yaptığı takılma bu. Aynısı oyunlarda denk gelince kafayı yedirtiyor. Aylardır durum böyle, hiçbir güncelleme çözmedi. Kısayol tuşları ile programda anlık ayarlar yaptığım için arka planda kullanabilmek istiyorum.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt