Sabitlemeyi de denedim; mesela 165'e sabitledim, 165 Hz monitör olduğu için 163'e düşüp anlık geri yukarı çıkıyordu. Bu da tabii ki çok sevdiğimiz Micro Stutter'ı yaşatıyor.

Bununda çözümü var. Eğer 163 FPS altını görmüyorsan CRU ile yeni tazeleme değeri ekleyip örneğin; 144 Hz ekranı direkt 144 Hz alıp bu sefer oyun içinde V-Sync açıp 144 Hz sabitleyebilirsin.

Bununda çözümü var. Eğer 163 FPS altını görmüyorsan CRU ile yeni tazeleme değeri ekleyip örneğin; 144 Hz ekranı direkt 144 Hz alıp bu sefer oyun içinde V-Sync açıp 144 Hz sabitleyebilirsin.
Onu da denedim, biliyor musun? :D

Bu sorunu çözemeyeceğim gibi duruyor. İkinci el 3060 ya da 3060 Ti almak farz oldu gibi.

Para olsa daha iyisini alırdım ama işte, ucuz olanlar benim dediklerim gibi.

Shader cache’i bütün oyunlarda açma konusunu denedim, bir şey değişmedi. Diğeri ne, onu anlamadım.

VRAM stabilite testi. Onu da bir kontrol edelim istedim. Ayrıca ondan da geçerse Prime95 Large FFTs testini de denersen iyi olur.

Ona gelince bakarım o zaman, ama bu zaten ekran kartı ile alakalı bir test değil mi? Gerek var mı yapmaya, her hâlükârda değiştirmem lazım gibi görünüyor. Şu sıralar alamam zaten, bir süre daha bu olayı çekeceğiz