Merhaba dostlar, Asus G16 laptopumun daha önceden W tuşunda sorun olmuştu, arada çift basıyordu. Garanti kapsamında yapılmıştı. 6 ay geçti, şu an garanti dışında gene aynı W tuşu bozuldu. Nasıl bir mühendislik harikası ise gene W tuşu arada çift basıyor ya da 1–2 sn takılıyor. W tuşunu açtım, tuşa baktım; görünürde hiçbir sorun yok. Olağan dışı bir pıt pıt sesi var, sanki o plastik aksamına bastığımda alttaki devre yapışıyor gibi. O plastik sökülmüyor da direkt yapışık. Ne saçma bir iş, valla bilgisayardan soğudum.
Detaylar
Kim cevapladı?Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Merhaba dostlar, ASUS G16 laptopumun daha önceden W tuşunda sorun olmuştu, arada çift basıyordu. Garanti kapsamında yapılmıştı. 6 ay geçti, şu an garanti dışında gene aynı W tuşu bozuldu. Nasıl bir mühendislik harikası ise gene W tuşu arada çift basıyor ya da 1–2 sn takılıyor. W tuşunu açtım, tuşa baktım; görünürde hiçbir sorun yok. Olağan dışı bir pıt pıt sesi var, sanki o plastik aksamına bastığımda alttaki devre yapışıyor gibi. O plastik sökülmüyor da direkt yapışık. Ne saçma bir iş, vallahi bilgisayardan soğudum.
Klasik ASUS servisleri, doğru düzgün iş yapamıyorlar bir tanıdığımında ROG cihazı sürekli mavi ekran veriyordu, garantiye verdi, anakart değiştirdik dediler. Ve sorun hala devam ediyordu, en sonunda iade etti cihazı.
Klasik ASUS servisleri, doğru düzgün iş yapamıyorlar bir tanıdığımında ROG cihazı sürekli mavi ekran veriyordu, garantiye verdi, anakart değiştirdik dediler. Ve sorun hala devam ediyordu, en sonunda iade etti cihazı.
ASUS servisinden daha çok üretimde bir sorun olduğunu düşünüyorum sadece sorun W tuşunda başka insanlarda çok yaşamış komik tarafı da artık garantisi de yok gene versem bana 1 tuş için bir sürü masraf çıkartacaklar.
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Teknoloji şans işi, sorunlu ürün size denk gelmiş olabilir, bence harici klavye ile devam edin çok kurcalatmanızı önermem teknik servise, kasası çizik gelenler çok. Teknik servis genel olarak böyle ondan dedim.ASUS servisinden daha çok üretimde bir sorun olduğunu düşünüyorum sadece sorun W tuşunda başka insanlarda çok yaşamış komik tarafı da artık garantisi de yok gene versem bana 1 tuş için bir sürü masraf çıkartacaklar.
haklısınız zaten ilk gönderirken de googlemaps yorumlarını okurken içim gitmişti.Teknoloji şans işi, sorunlu ürün size denk gelmiş olabilir, bence harici klavye ile devam edin çok kurcalatmanızı önermem teknik servise, kasası çizik gelenler çok. Teknik servis genel olarak böyle ondan dedim.
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Harici klavye ile kullanmaya devam edin dediğim gibi.haklısınız zaten ilk gönderirken de googlemaps yorumlarını okurken içim gitmişti.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-