high hopes
Uzman
Merhaba arkadaşlar, sistemim birdenbire açılmamaya başladı ve ben de inceledim.
Şimdi sorun şöyle, anakartın ışığı falan yanıyor, sistemi başlatmak için güç veriyorum fakat CPU fanı sadece yarım saniye gibi bir süre oynuyor sonra geri duruyor. Ondan sonra yine güç vermeye çalıştığımda hiç tepki olmuyor.
Bi'de fark ettiğim şey, bu anakartın üzerinde turuncu bir ışık var, bu ışık PSU şalteri açık iken yavaş yavaş yanar söner, böyle devam eder fakat bu sorun olduğundan beridir o ışık hep yanık kalıyor. Sizce sistemin sorunu nedir?
Sorunun PSU'dan olabileceğini zannetmiyorum, çünkü daha yeni bir PSU.
• Anakart: ASUS Prime H310M-D R2.0
• PSU: NZXT C750 Bronze
Şimdi başka PSU denedim, sorun hâlâ aynı bu arada.
------------------------------------------------------------------
--- GÜNCELLEME ---
Sorun ekran kartından. Muhtemelen anakarta kısa devre yapıyor, başkasının taktığım zaman problem yok.
Şimdi sorun şöyle, anakartın ışığı falan yanıyor, sistemi başlatmak için güç veriyorum fakat CPU fanı sadece yarım saniye gibi bir süre oynuyor sonra geri duruyor. Ondan sonra yine güç vermeye çalıştığımda hiç tepki olmuyor.
Bi'de fark ettiğim şey, bu anakartın üzerinde turuncu bir ışık var, bu ışık PSU şalteri açık iken yavaş yavaş yanar söner, böyle devam eder fakat bu sorun olduğundan beridir o ışık hep yanık kalıyor. Sizce sistemin sorunu nedir?
Sorunun PSU'dan olabileceğini zannetmiyorum, çünkü daha yeni bir PSU.
• Anakart: ASUS Prime H310M-D R2.0
• PSU: NZXT C750 Bronze
Şimdi başka PSU denedim, sorun hâlâ aynı bu arada.
------------------------------------------------------------------
--- GÜNCELLEME ---
Sorun ekran kartından. Muhtemelen anakarta kısa devre yapıyor, başkasının taktığım zaman problem yok.
Son düzenleme: