Makaleler
1
Yer
Ankara
Yakın zamanda yeni sistem dizdim, ilk gün sorun yokken daha sonrasında bütün güncellemeleri yaptıktan sonra kasadaki USB yuvaları çalışmamaya başladı. Çalışanlarda da nadiren de olsa gidip gelmeler oluyor. Sorun anakart kaynaklı olabilir mi? Manuel şekilde güncellemem gerektiğini söyleyen yerler var fakat tam olarak hangisinin gerektiğini bilmiyorum. Yoksa bağlantılarda mı sorun var emin olamadım, kurcalamak istemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Anakart: ASUS PRIME H610M-K
Kasa: FAZEON F6 650W

Anakart ile ilgili bütün güncellemeleri yaptım, arka taraf tamamen düzeldi fakat kasanın üstündeki 3 USB'den 2'si çalışmıyor. 3. USB ise 3.0 destekli ve o çalışıyor. @Recep Baltaş abi etiket attığım için kusura bakma, yanıtlayan olmadığı için seni etiketledim. İyi akşamlar.

Son düzenleme:
Merhaba, dikkat ederseniz bu model anakartta, anakart üzerindeki USB soketi çift sıra değil tek sıra. Buaraya taktığımız USB jackları bir sırası bir USB portunu, diğer sırası da diğer USB portunu çalıştırır. Anakartta tek sıra iğne olduğu için oraya hangi USB denk gelirse o çalışıyor.

Merhaba, dikkat ederseniz bu model anakartta, anakart üzerindeki USB soketi çift sıra değil tek sıra. Buaraya taktığımız USB jackları bir sırası bir USB portunu, diğer sırası da diğer USB portunu çalıştırır. Anakartta tek sıra iğne olduğu için oraya hangi USB denk gelirse o çalışıyor.
bendede şuan aynı sorun var asus h610m-k argb için ama kasayı ilk aldığımda hepsi çalışıyordu

Bende de şu an aynı sorun var ASUS H610M-K ARGB için ama kasayı ilk aldığımda hepsi çalışıyordu.

Son düzenleme: