Detaylar
Kim cevapladı?İlk önce BIOS ve chipset güncellemelerinizi yapın.
Trrds 8, trrdl 12 ve tfaw 32 yapın. Kalanlar tablodakiyle aynı olmalı. Ama önce USB belleği BIOS flashback dosyası olarak ayarlayın. Yanlış bir değer girerseniz PC açılmayabilir. BIOS flashback yapabilirsiniz. Veya uğraşırım derseniz clear CMOS veya BIOS pilini çıkarmak gibi yöntemleri de deneyebilirsiniz.
Uygulamalı anlatım:
Bu da var ama her ayar düşük değil.
Trrds 8, trrdl 12 ve tfaw 32 yapın. Kalanlar tablodakiyle aynı olmalı. Ama önce USB belleği BIOS flashback dosyası olarak ayarlayın. Yanlış bir değer girerseniz PC açılmayabilir. BIOS flashback yapabilirsiniz. Veya uğraşırım derseniz clear CMOS veya BIOS pilini çıkarmak gibi yöntemleri de deneyebilirsiniz.
Uygulamalı anlatım:
Son düzenleme:
İlk önce BIOS ve chipset güncellemelerinizi yapın.
Eki Görüntüle 164748
Uygulamalı anlatım:
Eki Görüntüle 164749
BIOS flashback yapmaya gerek yok şahsımca. Clear CMOS yapmak yeterli olur eğer train fail olursa.
@omeerkrks kitiniz Hynix'a die mı yoksa m die mı ilk önce onu öğrenmek gerek. Genelde 6000C30 kitler Hynix'a die oluyorlar.
Bir de manuel ayar girdiğinizde ne kadar güvenilir ayarlarda olsa test etneniz şart. Karhu, y-cruncher VT3, TestMem5, hcimemtest, PriME95LARGeffts. Hepsinden Single boot ile geçerse güvenle kullanabilirsiniz.
Örnek:
Belki clear cmos yapmaya çekinir falan diye dedim açıkçası, yedekte olsa iyi olur. Garanticiyim biraz.BIOS flashback yapmaya gerek yok şahsımca. Clear CMOS yapmak yeterli olur eğer train fail olursa.
@omeerkrks kitiniz Hynix'a die mı yoksa m die mı ilk önce onu öğrenmek gerek. Genelde 6000C30 kitler Hynix'a die oluyorlar.
Bir de manuel ayar girdiğinizde ne kadar güvenilir ayarlarda olsa test etneniz şart. Karhu, y-cruncher VT3, TestMem5, hcimemtest, PriME95LARGeffts. Hepsinden Single boot ile geçerse güvenle kullanabilirsiniz.
Örnek:
Eki Görüntüle 164758
Belki clear CMOS yapmaya çekinir falan diye dedim açıkçası, yedekte olsa iyi olur. Garanticiyim biraz.
Sürekli BIOS yazmak riskli. Yaz ayındayız elektrik kesintisi daha çok oluyor. O yüzden clear CMOS yapmak bir tık zor olsa da (tornavidayla pin değdirmek) daha güvenli.
Yeni konular
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı