ASUS ROG Ally Z1 Extreme'in fiyatının piyasaya göre daha iyi olması

Makaleler
23
Ham güç olarak 20.000 TL altına alabileceğiniz en güçlü el konsolu (bilgisayarı) olan Z1 Extreme hakkında bir bilgilendirme yapacağım.

Çipli bir Switch OLED ve Z1 Extreme'in fiyatları şu an aynı maliyete denk geliyor. Ben ikisini de kullandım. İkisine de sahibim. Benim gibi konsolları sadece evden kullanan biriyseniz Switch OLED'e para vermenize gerek yok. Emulator ile hepsini oynatıyor ROG Ally. Cihazın tek handikapı berbat pil ömrü. Bunu aşmanın yolu da basit. Mesafeye göre bir priz alıyorsunuz. Bana 5 metre yetti. Ben yatakta uzanarak kullanıyorum. Bence en konforlu oyun deneyimi böyle elde edinir.

OLED Switch'i tercih edilmesinin nedeni; pil ömrü, meraklısına exclusive oyunlar sunması ve oyun optimizasyonu olarak sorun yaşatmaması. Değindiğim konular ilginizi çekiyorsa tercih edebilirsiniz. Fakat pro kullanıcıysanız biraz oyuncak gibi kalıyor Z1 Extreme'in yanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…