Makaleler
23
Herkesin bayramını kutlarım. Sevdiklerinizle güzel zamanlar geçirmeniz dileğiyle. Acer Nitro 5'i satacağım. PC ihtiyacımı da ASUS ROG Ally'a mouse ve klavye bağlayarak gidereceğim. Sizce bu mantıklı olur mu? Monitör almayacağım. ROG Ally'ı standa koyup mouse + klavyeyle kullanacağım şarjda. Düşüncelerinizi paylaşmanız beni sevindirir. Şimdiden teşekkürler herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün olayı taşınabilirlik olan bir cihazı neden sabit kullanmayı düşünüyorsunuz ki? Hani dışarıda kullanacağım evde de böyle kullanırım diyorsanız mantıklı olabilir ama ben tavsiye etmem. Hele hele PC ihtiyacını gidermek için böyle bir yola girmeyin. Bence bu el bilgisayarları hala lüks oyuncak niteliğinde.

Bütün olayı taşınabilirlik olan bir cihazı neden sabit kullanmayı düşünüyorsunuz ki? Hani dışarıda kullanacağım evde de böyle kullanırım diyorsanız mantıklı olabilir ama ben tavsiye etmem. Hele hele PC ihtiyacını gidermek için böyle bir yola girmeyin. Bence bu el bilgisayarları hala lüks oyuncak niteliğinde.
Oyle kullanmayacagim tamamen tabii. %70 elde oyun oynarken, %30 internette sorf yapmak icin. PC'den oyun oynamadigim icin satmayi dusunuyorum.

Bir tane ucuza monıtör çözebilirsen harika olur. Kesinlikle ihtiyacın olmayacak.

Steam Deck'i DistroBox ile böyle kullanıyorum ve proje yapmak için bile okey. Zaten X86 makine. 1050'ye yakın bir GPU, çok da güçlü bir CPU. Ekran çözebilirsen kesinlikle ihtiyacın yok ekstradan bilgisayara.

Bir tane ucuza monıtör çözebilirsen harika olur. Kesinlikle ihtiyacın olmayacak.

Steam Deck'i DistroBox ile böyle kullanıyorum ve proje yapmak için bile okey. Zaten X86 makine. 1050'ye yakın bir GPU, çok da güçlü bir CPU. Ekran çözebilirsen kesinlikle ihtiyacın yok ekstradan bilgisayara.
Tesekkurler.

Taşınabilir ekranla olabilir ancak normal monitör ile kompaklığı olmaz.

Guzelmis. Fakat daha uyguna cozebilir miyim bu tasinabilir monitor isini? Bu fikir aklima yatti.

Olur ama ana PC olarak mantıklı değil.
Mouse ve klavye bağlarsın, Windows olduğu için her işi yapar. Ama ekran küçük olduğu için uzun kullanımda rahatsız eder.
Performans olarak laptop gibi stabil ve rahat değil. Sürekli şarjda, sıcak çalışır. Kısaca konforlu değil.