Merhaba, amperin sürekli dengesiz olduğu gerekçesiyle farklı kablolarla Astral 5090'ı test ettim. Merak ettiğim şu: Ekran kartı üstündeki soketin tak çıkart ömrü bulunuyor mu kablolar gibi? 30 kere söküp takmışımdır farklı kablolarla test edeceğim diye. Zarar verme ihtimalim var mı bu süreçte?
Detaylar
Kim cevapladı?Delta A 0.6 ile 0.8 arasında gidip geliyor Furmark’ta şu an.Yükte bakmak lazım. Olabilecek en kötü senaryolardan biri hatta muhtemelen en kötüsü için FurMark iyi iş görür. 3dmark stress testleri, OCCT 3d adaptive testlerine de daha sonra bakılabilir.
Pisagor
Becerikli
Bence gayet iyi. Bende de aynı şekilde. En fazla kaç amper çekiyorlar peki?Delta A 0.6 ile 0.8 arasında gidip geliyor Furmark’ta şu an.
Undervoltsuz maksimum 8.50 A gördüm. Periyodik olarak pin1 den pin6’ya doğru artacak şekilde oldu bu sefer.Bence gayet iyi. Bende de aynı şekilde. En fazla kaç amper çekiyorlar peki?
Pisagor
Becerikli
Ben bu noktadan sonra HWInfo ile kullandım 3 4 gün ve oyunlara yüklendim. Her seferinde pinlerin max çektiği ampare bakıp bir sorun olmadığından iyice emin oldum ama zaten udervoltsuz furmark 8.5A çok iyi. Seninki LC modeli miydi?
ROG Astral RTX 5090 White Edition.Ben bu noktadan sonra HWInfo ile kullandım 3 4 gün ve oyunlara yüklendim. Her seferinde pinlerin max çektiği ampare bakıp bir sorun olmadığından iyice emin oldum ama zaten udervoltsuz furmark 8.5A çok iyi. Seninki LC modeli miydi?