Heisenberg

Yetkin
Merhaba, 1600 liraya buldum. Bu fiyata başka ergo önerilerinizi bekliyorum. Sensei Ten kullanıyorum, buna göre daha hafif olması önemli.

Merhaba, 1600 liraya buldum. Bu fiyata başka ergo önerilerinizi bekliyorum. Sensei Ten kullanıyorum, buna göre daha hafif olması önemli.

Kendim kullanıyorum. 2 yıldan fazla oldu henüz bir sorunla karşılaşmadım. Kablo kalitesi vs gayet güzel. Ancak kesinlikle ASUS ROG çevre ekipmanları önermiyorum.

Neden önermiyorsunuz?

@Yasin Alemdağ, scroll da sıkıntı var mı?

Şu anki ekipmanlarımdan önce yine ASUS ekipmanları kullanıyordum. Cerberus Mech klavyem 2 yılı tamamladıktan sonra ışık problemleri başladı bazı tuşların bazı ışıkları yanmıyordu. Kulaklık Delta s Core vardı 2 yılını tamamladı sol tarafı eklemden gıcırdamaya başladı. Gladius 2 mouse vardı 2 yıldan sonra sağ ve soldaki kauçukları erimeye başladı. Şu an scope RX klavyem var aynı sorun baş gösteriye m tuşu sarı ışığı yanmıyor. Kulaklık Fusion 2 300 2 taraflı gıcırdamalar mikrofonda pıt pıt ses atıyor karşıya. Gladius 3 tuşlarda sıkıntı yok scrool arada bir yapıyor ama aşağı inerken 1 kere 1 tık yukarı atıyor.