Hocam aldım. Konfor anlamında Pelta'nın da BlackShark'ın da pedleri gayet rahat. Pelta'da kafa bandı beni biraz rahatsız ettiği için BlackShark daha rahat geldi. Kulaklık gurmesi biri değilim ancak ses olarak dizi, film, müzik konusunda pek farkları yok ama BlackShark daha temiz ses veriyor gibi geldi. Pelta'da hafif bir boğukluk hissediyordum seste. FPS oyun performansına gelecek olursak Pelta'nın yüzüne bile bakmam. Çok kötü maalesef. Mikrofon ve yer yön ses kasma performansında BlackShark açık ara önde. THX Spatial yazılımı çok ciddi fark yaratıyor FPS oyunlarında. Benim hatam yorumlara kanarak internetten almak oldu. Ses performansını deneyimleyebileceğiniz bir stant varsa mağazada mutlaka deneyin hocam. Benim öyle bir imkanım yoktu ama en azından kulağıma takıp konforuna bakabildim mağazada. Kulaklarım Cloud3S'e sığmadı, biraz dışarı taştı, bu yüzden aşırı rahatsız etti mesela. Ses performansını bile bilmeden benim için direkt elenmiş oldu. Bu arada Amazon'dan alma imkanınız olursa mutlaka Amazon'dan alın. Pelta hâlâ elimde, sahibindene satışa koyup satacağım. BlackShark'dan memnun olmazsanız rahatlıkla iade edersiniz, satıcı ve gönderici Amazon.