Size katılmıyorum. Peltayı direkt tak çalıştır mı kullandınız? kafa boyutunuzu bilmiyorum ama kafa bandı olarak gayet iyi hiç sıkmıyor. BlackShark daha önce denemedim, pelta yer yön ses kasma konusunda çok kötü falan değil gayet de yer yön iyi bir şekilde kasılıyor.Hocam aldım. Konfor anlamında Pelta'nın da BlackShark'ın da pedleri gayet rahat. Pelta'da kafa bandı beni biraz rahatsız ettiği için BlackShark daha rahat geldi. Kulaklık gurmesi biri değilim ancak ses olarak dizi, film, müzik konusunda pek farkları yok ama BlackShark daha temiz ses veriyor gibi geldi. Pelta'da hafif bir boğukluk hissediyordum seste. FPS oyun performansına gelecek olursak Pelta'nın yüzüne bile bakmam. Çok kötü maalesef. Mikrofon ve yer yön ses kasma performansında BlackShark açık ara önde. THX Spatial yazılımı çok ciddi fark yaratıyor FPS oyunlarında. Benim hatam yorumlara kanarak internetten almak oldu. Ses performansını deneyimleyebileceğiniz bir stant varsa mağazada mutlaka deneyin hocam. Benim öyle bir imkanım yoktu ama en azından kulağıma takıp konforuna bakabildim mağazada. Kulaklarım Cloud3S'e sığmadı, biraz dışarı taştı, bu yüzden aşırı rahatsız etti mesela. Ses performansını bile bilmeden benim için direkt elenmiş oldu. Bu arada Amazon'dan alma imkanınız olursa mutlaka Amazon'dan alın. Pelta hâlâ elimde, sahibindene satışa koyup satacağım. BlackShark'dan memnun olmazsanız rahatlıkla iade edersiniz, satıcı ve gönderici Amazon.
Detaylar
Kim cevapladı?Hornet97
Çalışkan
Size katılmıyorum. Peltayı direkt tak çalıştır mı kullandınız? Kafa boyutunuzu bilmiyorum ama kafa bandı olarak gayet iyi hiç sıkmıyor. BlackShark daha önce denemedim, pelta yer yön ses kasma konusunda çok kötü falan değil gayet de yer yön iyi bir şekilde kasılıyor.
Her türlü modunu denedim. Yankı denilen saçma ayarı da açıp kapattım, modlar arasında da geçiş yaptım, 7.1'i de açıp kapattım bir sürü farklı kombinasyonda denedim. BlackShark kullanmadan nasıl kıyaslıyorsunuz mesela güzel diye ben de onu merak ediyorum. Başka kulaklık kullanmazsanız tabii ki iyi dersiniz. CS'de bir deathmatch girin bakayım ses üst kattan mı geliyor alttan mı geliyor, duvarın önünden mi arkasından mı doğru düzgün anlaşılmıyor. BlackShark'ta o kadar net ki.
Kafa bandı ise bireysel bir konu zaten. Denemeden kimse bilemez. 2 seviye bant yapmışlar son seviyesi bile biraz sıkıyor beni. Bari 3 seviye yapsaydınız.
Başka kulaklık kullanmazsınız diyorsunuzda bundan önce rog delta 1 kullandım. CS'de premier kasıyorum ve 18k'a kadar çıkmışlığım var, şu an ise maalesef düzgün takım bulamadığım için 16k civarlarında geziniyorum. Şu an 20 kişilik topluluk sunucularında takılıyorum ve gayet de sesin alttan mı üstten mi sağ dan mı soldan mı geldiğini o kadar net algılayabiliyorum ki.. Keza dm maçıda girdim aynı şekilde. 7.1, yankı bu modlarla işiniz yok ki zaten kulaklığın hazır modlarınıda boşverin, düzgün bir EQ ayarı yapmanız gerekiyor. Ayar yapmadan kullandığınızda ilk takmada zaten ses derinden geliyor bunu inkar etmedim ayar yapmanız lazım. Yani şu kulaklığın ses kasmasını nasıl kötülüyorsunuz anlamıyorum.Her türlü modunu denedim. Yankı denilen saçma ayarı da açıp kapattım, modlar arasında da geçiş yaptım, 7.1'i de açıp kapattım bir sürü farklı kombinasyonda denedim. BlackShark kullanmadan nasıl kıyaslıyorsunuz mesela güzel diye ben de onu merak ediyorum. Başka kulaklık kullanmazsanız tabii ki iyi dersiniz. CS'de bir deathmatch girin bakayım ses üst kattan mı geliyor alttan mı geliyor, duvarın önünden mi arkasından mı doğru düzgün anlaşılmıyor. BlackShark'ta o kadar net ki.
Kafa bandı ise bireysel bir konu zaten. Denemeden kimse bilemez. 2 seviye bant yapmışlar son seviyesi bile biraz sıkıyor beni. Bari 3 seviye yapsaydınız.
Rog delta 1 den de peltaya geçtiğime pişmanda değilim.
EQ programı için apo+peace öneriyorum
Son düzenleme:
Hornet97
Çalışkan
Başka kulaklık kullanmazsınız diyorsunuzda bundan önce ROG Delta 1 kullandım. CS'de Premier kasıyorum ve 18K'a kadar çıkmışlığım var, şu an ise maalesef düzgün takım bulamadığım için 16k civarlarında geziniyorum. Şu an 20 kişilik topluluk sunucularında takılıyorum ve gayet de sesin alttan mı üstten mi sağdan mı soldan mı geldiğini o kadar net algılayabiliyorum ki. Keza DM maçıda girdim aynı şekilde. 7.1, yankı bu modlarla işiniz yok ki zaten kulaklığın hazır modlarınıda boş verin, düzgün bir EQ ayarı yapmanız gerekiyor. Ayar yapmadan kullandığınızda ilk takmada zaten ses derinden geliyor bunu inkar etmedim ayar yapmanız lazım. Yani şu kulaklığın ses kasmasını nasıl kötülüyorsunuz anlamıyorum.
Bir şeyin iyi veya kötü olduğunu nasıl söylersiniz? Kıyas yaparak değil mi? Başka bir şey denemeden bu çok kötü denilebilir mi? Kime göre neye göre der insan. BlackShark v3'e göre açık ara kötü. Ayrıca EQ ayarı yapmanız gerekiyor lafı da en nefret ettiğim söz. Ben bir kulaklık alınca milim milim ayar yapmak zorunda mıyım güzel kardeşim. Kendileri orada bir mod oluşturmuş değil mi? FPS, oyun, müzik vs gib isimler koymuş. Bunların hiçbiri tatmin etmiyorsa demek ki bu işi becerememişsin.
BlackShark'ta zerre ayar yapmıyorum. Sadece Synapse üzerinden THX'i açıyorum ve bitti. Adrese teslim ses duyuyorum. Pelta seven varsa buyursun kullansın. Ben aldım ve iade konusunda sıkıntı çıkaran bir platform olduğu için zararına satıyorum maalesef. Üstelik 1 aylık bile değilken.
"Bu işi becerememişsin" nasıl bir kanı ya? kıyas yaptığım kulaklıkta "asus rog delta 1", kulaklığı aktif olarak kullanıyorum ve ben senin aksine gayet ses kasabiliyorum ve gayette net.Bir şeyin iyi veya kötü olduğunu nasıl söylersiniz? Kıyas yaparak değil mi? Başka bir şey denemeden bu çok kötü denilebilir mi? Kime göre neye göre der insan. BlackShark v3'e göre açık ara kötü. Ayrıca EQ ayarı yapmanız gerekiyor lafı da en nefret ettiğim söz. Ben bir kulaklık alınca milim milim ayar yapmak zorunda mıyım güzel kardeşim. Kendileri orada bir mod oluşturmuş değil mi? FPS, oyun, müzik vs gib isimler koymuş. Bunların hiçbiri tatmin etmiyorsa demek ki bu işi becerememişsin.
Asus rog delta 1'in de hazır ayarları beni tatmin etmiyordu asus rog delta 1 de mi leş kulaklık? Forumda öneriler C3S içinde uygun EQ ile film ve müzik kısmında iyi oluyor deniyor senin tabirinle C3S'de becerilemeyen bir kulaklık.
Hornet97
Çalışkan
"Bu işi becerememişsin" nasıl bir kanı ya? Kıyas yaptığım kulaklıkta "ASUS ROG Delta 1", kulaklığı aktif olarak kullanıyorum ve ben senin aksine gayet ses kasabiliyorum ve gayet de net.
ASUS ROG Delta 1'in de hazır ayarları beni tatmin etmiyordu ASUS ROG Delta 1 de mi leş kulaklık? Forumda öneriler C3s içinde uygun EQ ile film ve müzik kısmında iyi oluyor deniyor senin tabirinle C3S'de becerilemeyen bir kulaklık.
Pelta'ya leş diyen mi oldu? Aç bir yorumları oku istersen. Konfor olarak benzer. Dizi, film, müzik performansı olarak benzer yazmışım ya hani. Okuduğunu anlayabilsen keşke önce. Ayrıca iki kulaklığı da kullanmışım ya ben hani. O yüzden seni ciddiye alamıyorum kusura bakma.
Leş yorumunu buraya ben getirdim, "demek ki bu işi becerememişsin" cümlesini buraya çekebilirim. Ayrıca aç bir yorumları oku diyorsunda "asus rog delta 1" ile kıyasladığımı söylememe rağmen "Başka bir şey denemeden" yorumunu yapan sensin.Pelta'ya leş diyen mi oldu? Aç bir yorumları oku istersen. Konfor olarak benzer. Dizi, film, müzik performansı olarak benzer yazmışım ya hani. Okuduğunu anlayabilsen keşke önce. Ayrıca iki kulaklığı da kullanmışım ya ben hani. O yüzden seni ciddiye alamıyorum kusura bakma.
İstediğin kadar ciddiye almayabilirsin, "Çok kötü maalesef." ne demek? Leş demek. Senin peltanın oyunlarda ses kasılamıyor yorumunuda ben ciddiye alamıyorum maalesef.
Ayrıca benim durduğum konu "Konfor olarak benzer. Dizi, film, müzik performansı olarak benzer" burası mı? Bence sen okuduğunu anla, yazmak için yazma.
Ayrıca blackshark'ı denemediğimden, peltayla arasındaki farkı bilemem. Herkes için her kulaklık uygun değil. Kimidi c3s'i ses açısından beğenmezken peltayı beğeniyor ki c3s'i blacksharkdan önde öneriyorlardı. Ayrıca pelta şu an 4.4-4.8 arasına geliyor fiyatına baktığımızda gerçek anlamda "f/p" bir ürün.
Son düzenleme:
Hornet97
Çalışkan
Leş yorumunu buraya ben getirdim, "demek ki bu işi becerememişsin" cümlesini buraya çekebilirim. Ayrıca aç bir yorumları oku diyorsunda "ASUS ROG Delta 1" ile kıyasladığımı söylememe rağmen "başka bir şey denemeden" yorumunu yapan sensin.
İstediğin kadar ciddiye almayabilirsin, "çok kötü maalesef." ne demek? Leş demek. Senin peltanın oyunlarda ses kasılamıyor yorumunuda ben ciddiye alamıyorum maalesef.
O kadar boş konuşuyorsun ki ne kadar küçük düştüğünün farkında bile değilsin. "forumda öneriler C3s içinde uygun EQ ile film ve müzik kısmında iyi oluyor deniyor senin tabirinle C3S'de becerilemeyen bir kulaklık." bu yorumun aptallığı şaka mı? Sen deli taklidi mi yapıyorsun. C3S'in ses performansına dair zerre bilgim yok dedim. Sesini deneme fırsatım olmadı dedim ya hani. Kulaklarım pedin dışına taştığı için beni çok rahatsız etti direkt elemek zorunda kaldım yazdım ya. Hadi kardeş git işine. Cevap vermeye değmezsin.
Komiksin, okuduğunu bile anlamıyorsun. Küçük düştüğüm falan yok boş yapmışsın. C3S'in ses performansından bilgin var mı dedim ? Bizim konuştuğumuz konu ne? İlk önce konuştuğumuz konuyu anla sonra bana cevap ver belki gerçekten konuşabiliriz.O kadar boş konuşuyorsun ki ne kadar küçük düştüğünün farkında bile değilsin. "forumda öneriler C3s içinde uygun EQ ile film ve müzik kısmında iyi oluyor deniyor senin tabirinle C3S'de becerilemeyen bir kulaklık." bu yorumun aptallığı şaka mı? Sen deli taklidi mi yapıyorsun. C3S'in ses performansına dair zerre bilgim yok dedim. Sesini deneme fırsatım olmadı dedim ya hani. Kulaklarım pedin dışına taştığı için beni çok rahatsız etti direkt elemek zorunda kaldım yazdım ya. Hadi kardeş git işine. Cevap vermeye değmezsin.
ROG serisinin tasarımına ölüyorum ya.