Furkan Bey
Uzman
- Makaleler
- 1
Boşta bir ses duymadım benimkinde herhangi bir sorun yok hocam. Fiyat olarak da ben 6300'e aldım şu an 5950₺ civarında. Çok bir şey düşeceğini pek zannetmiyorum ama belki bazı sitelerde karne indirimi bahanesiyle 300-500₺ bir şey oynayabilir.hocam bende düşünüyorum ama forumlardan duyduğum kadarıyla boşta vida sesi gibi ses geliyor diyen var var mıdır böyle bir ses birde şuanki fiyatından almalı mıyım yoksa indirim mi beklemeliyim
Açıkçası SS Arctis Nova 5'de detaylı EQ ayarı yapıp müzik dinlemedim hocam direkt oyun odaklı karşılaştırdım. Sonrasında bir daha da Nova 5'i takmadım zaten kulaklarıma oturmadığı için tam verim alamadım ben Nova 5'ten. Ancak Rog Pelta'nın gayet tatmin edici alt sesleri vs. güzel bir şekilde yansıtıyor. Hazır müzik Equalaizer ayarını biraz kurcaladım bass-tis ayarlarına biraz şekil verdim şu an çok memnunum müzik konusunda da. Ancak yine yukarıda dediğim gibi bu bir oyun kulaklığı asla müzik için üretilmiş kulaklıklarla karşılaştırılmamalı veya almışken öncelikli amaç müzik diyerekten alınmamalı.
Son düzenleme: