Hocam merhaba bende aldım bugün elime ulaştı fakat kulaklığın ses seviyesi biraz düşük geldi Valorant'ta deneyimledim. Bunu yükseltmenin bir yolu vs. yok mu acaba?
Hocam hayırlı olsun. Armoury Crate üzerinden sıkıştırıcı ve netleştirici ile ses biraz daha yükseltilebiliyor. Onun dışında hazır EQ ayarlara da bakabilirsiniz. Ben CS, PUBG gibi oyunlarda sesi %90'a alıyorum bazen fazla bile geliyor.

Hocam bununla hyperx cloud 3 wireless şuanda aynı fiyatta (Azerbaycanda). Bende sizin gibi CS2 oynuyorum ve tek önceliğim CS2 ayak sesi kasma. Sizce hangisini tercih etmeliyim ?

Hocam bununla hyperx cloud 3 wireless şuanda aynı fiyatta (Azerbaycanda). Bende sizin gibi CS2 oynuyorum ve tek önceliğim CS2 ayak sesi kasma. Sizce hangisini tercih etmeliyim ?
Hocam HC3 kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum ancak birçok üst düzey kulaklıkla kıyas yaptığımda açık ara Rog Pelta iyi çıkıyor. Ayak sesi dip sesler ses kasma konusunda hile gibi bir kulaklık gerçekten.

Hocam HC3 kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum ancak birçok üst düzey kulaklıkla kıyas yaptığımda açık ara Rog Pelta iyi çıkıyor. Ayak sesi dip sesler ses kasma konusunda hile gibi bir kulaklık gerçekten.
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Cihaz elime 2 saat önce ultaştı. Armory crate üzerinden tüm güncellemeleri yapıb 2.4ghz ile kullanmaktayım. Ses kalitesi ve temizliği güzel fakat silah seslerini duysamda ayak seslerini duymakta zorlanıyorum. Yanımda koşan adamlar hariç diğerlerini duyamıyorum sanki. Bunun için hangi ayarları yapmam lazım ? 7.1 kapalı şuan (açınca sesin bozulduğunu okudum birkaç yerde). Ve bu yorumu yazmadan hemen önce başka bir yabancı forumda birkaç ayar gördüm ve daha denemedim. Ama size o ayarları gönderiyorum siz uzun süredir kullanıyorsunuz vs CS oynadığınız için bence daha iyi bilirsiniz.
1757101918749.webp

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Cihaz elime 2 saat önce ultaştı. Armory crate üzerinden tüm güncellemeleri yapıb 2.4ghz ile kullanmaktayım. Ses kalitesi ve temizliği güzel fakat silah seslerini duysamda ayak seslerini duymakta zorlanıyorum. Yanımda koşan adamlar hariç diğerlerini duyamıyorum sanki. Bunun için hangi ayarları yapmam lazım ? 7.1 kapalı şuan (açınca sesin bozulduğunu okudum birkaç yerde). Ve bu yorumu yazmadan hemen önce başka bir yabancı forumda birkaç ayar gördüm ve daha denemedim. Ama size o ayarları gönderiyorum siz uzun süredir kullanıyorsunuz vs CS oynadığınız için bence daha iyi bilirsiniz.Eki Görüntüle 182331
Şu ayarları dener misiniz? Sağ üstteki FPS'i de değiştirin hocam özelleştir yapın. Kulaklık basic bass ayarı zaten çok tatmin edici onun için bas artırmayı rekabetçi oyunlarda kullanmayın dezavantaj olur.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    375,6 KB · Görüntüleme: 105
böyle yaptım. birde böyle deneyeceğim. birde senelerdir kulaküstü kulaklık kullanmıyorum ondandır mı yoksa kafammı büyük. biraz kafamın üst tarafında baskı hiss ediyorum sanki. ve kafa bandını da çıkardım.
1757109766167.webp

Hocam kulaklığı almam için tek engel güncellemesi çok fazla kullanıcı güncellemelerle ilgili sorun yaşıyormuş ve yetkili birisine yazmak zorunda kalıyormuş, senin deneyimin ne bu konuda