Yani hocam malzame kalitesi tarafında bir şey söyleyemeyeceğim bir Delta gibi değil evet yapacak bir şey yok. Ama konfor v e rahatlık açısından çok iyi.

Vallahi şu an düşünmüyorum ama ileride belki Artics Nova Pro'ya geçebilirim. Bir de onu deneyelim bakalım övüldüğü kadar var mı?

Biraz merak meselesi aslında, sesini de merak ediyorum aynı zamanda. Cloud 3S'nin kumaş ped seçeneği olduğunu bilseydim onu alabilirdim. Benim için mikrofon kalitesi pek önemli değil, konfordan da ödün verebilirim, sorun yok; ancak kafamda daha kaliteli bir kulaklık hissi olsun istiyorum. Ayrıca çoğunlukla evde kullansam da kumaş pedin dışarıda yalıtım açısından çok yetersiz kaldığını fark ettim. Delta 2 gibi yedek pedleri ve malzeme kalitesi daha iyi olsaydı, muhtemelen Pelta'yı asla iade etmezdim.

Biraz merak meselesi aslında, sesini de merak ediyorum aynı zamanda. Cloud 3S'nin kumaş ped seçeneği olduğunu bilseydim onu alabilirdim. Benim için mikrofon kalitesi pek önemli değil, konfordan da ödün verebilirim, sorun yok; ancak kafamda daha kaliteli bir kulaklık hissi olsun istiyorum. Ayrıca çoğunlukla evde kullansam da kumaş pedin dışarıda yalıtım açısından çok yetersiz kaldığını fark ettim. Delta 2 gibi yedek pedleri ve malzeme kalitesi daha iyi olsaydı, muhtemelen Pelta'yı asla iade etmezdim.
Arada zaten o yüzden fiyat farkı var hocam :D Kumaş ped olan her kulaklık dışarıya ses veriyor ayrıca Delta kafadan kayma sorunu peltada hiç yok.

Ben bu şekilde rahat duyuyorum. Siz de kurcalaya kurcalaya bulursunuz illa.
Eki Görüntüle 258147
hocam cashback'e başvurmadıysanız referans kodu verebilirim

Cloud 3s için Kumaş ped gönderiyorlar ondan kararım değişti dedim hocam.
Hocam şaka gibi ya :D ying75'i alırken kimse sözde 13-12'nin altına düşmüyordu 1 aydır takip ediyorum neyse bir şekilde birisini ikna edip 10.5'a aldım 500 tl hizmet bedelini saymıyorum ben aldıktan 1-3 gün sonra 8.5'a ilan girdi biri daha sonrasına 1 aydır fiyat düşmeyen de şimdi diyor ki büyük ihtimalle 8-9 arasına satacağım :D Şaka gibi...

3-2.5k zararım var şu an

Ben zaten ilanların düşeceğini tahmin ediyordum da ben aldıktan hemen sonra olmasıda ne bileyim :D

Son düzenleme: