Hocam önerdiğiniz bir EQ ayarı var mı?Güzel. Ancak incelemenizde Pelta'nın Armoury Create işlevlerinden bahsetmemişsin. Her ne kadar fiziksel özellikleri güzel olsa da yazılım konusunda da bence çok iyi bir seviyede.
Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, her anlamda iyi bir kulaklık. Fiyatını hakediyor.
Gecikme mevcut değil. Ses aktarımını direkt sağlıyor. Uzun süreli telefon görüşmesi yaptın.
Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe 105
Bilgin
Kişisel bir tercih, deneme yanılma yoluyla bulabilirsiniz.
Ethem Efe 105
Bilgin
Selamlar, evet hâlâ çok memnunum. Özellikle mikrofon performansı olarak gerçekten çok iyi bir kulaklık, çok fazla rekabetçi girmiyorum ancak girdiğim zaman fark hissediyorum kesinlikle, müzik performansı olarak da oldukça güzel bir iş çıkarıyor.Üstadım uzun kullanımda üründen memnun musunuz? BlackShark V3 ile arasında kaldım.
Noktq
Uzman
Hocam kulaklık dışarıdan gelen sesleri ne kadar kesiyor?Selamlar, evet hâlâ çok memnunum. Özellikle mikrofon performansı olarak gerçekten çok iyi bir kulaklık, çok fazla rekabetçi girmiyorum ancak girdiğim zaman fark hissediyorum kesinlikle, müzik performansı olarak da oldukça güzel bir iş çıkarıyor.
Ethem Efe 105
Bilgin
Yani inanılmaz iyi kesemez, öyle bir kulaklık değil çünkü.Hocam kulaklık dışarıdan gelen sesleri ne kadar kesiyor?
Daha çok hibrit sayılır, hem müzik hem de oyun için çok iyi, mikrofon kalitesi muazzam bir de.
Mikrofon kalitesi muazzam değil hocam.Yani inanılmaz iyi kesemez, öyle bir kulaklık değil çünkü.
Daha çok hibrit sayılır, hem müzik hem de oyun için çok iyi, mikrofon kalitesi muazzam bir de.
Ethem Efe 105
Bilgin
Emin misiniz? Onlarca karşılaştırma yaptım. ROG Pelta gerçekten en iyisiydi; tabii mikrofonu daha iyi olan 1-2 seçenek var ama diğer tüm konularda geri kalıyorlardı.