8688

Uzman
Arkadaşlar yeni laptop aldım ve temiz kurulum yaptım. Fotoğraflarda gördüğünüz gibi ASUS'un kendi sitesinde benim bilgisayarımın modelini girince birçok driver gözüküyor. Burada hangilerini kurmam gerekiyor?

Windows şu an güncel sadece NVIDIA sitesine girip manuel kendim ekran kartı driverını indirdim. Başka hiçbir şey yapmadım Steam indirmek dışında.

Kullandığım laptopumun tam ismi G614JVR-N3093W-gaming.

P50421-205219.webp

P50421-205234.webp

P50421-205244.webp

P50421-205255.webp

Peki ışıklarını vs. Nasıl kontrol edebilirim veya işlemciyi turbo moda falan alma gibi ayarlar? Sitede bir sürü driver var hepside bir işe yarıyor. Tek tek hepsini elimle yükleyip kurabilirim ama gerek var mı bilmiyorum. Şuan steamden oyun indirip bir test edeceğim.

Aygıt yöneticisinde de bir sorun yok. Windowsumda güncel.

Aygıt yöneticinde gir eksik yoksa herhangi bir şey kurmana gerek yok
Her sürücü için geçerli değil bu kural.

Peki ışıklarını vs. Nasıl kontrol edebilirim veya işlemciyi turbo moda falan alma gibi ayarlar? Sitede bir sürü driver var hepside bir işe yarıyor. Tek tek hepsini elimle yükleyip kurabilirim ama gerek var mı bilmiyorum. Şuan steamden oyun indirip bir test edeceğim.

GHelper tavsiye ediyorum. Armoury Crate veya GHelper dışında kontrol edemezsin.

Laptop sol en üste ayrı tuşlar oradan ayar yapabiliyorsun G-Helper kur oradan da yapılıyordu hatırladığım kadarıyla

Her sürücü için geçerli değil bu kural.

GHelper tavsiye ediyorum. Armoury Crate veya GHelper dışında kontrol edemezsin.
Hocam peki my asus denen bir uygulama var mış oradan ürün kaydı yapıp garantisini başlatabiliyormuşuz. Gerek var mı sizce? Açıkçası bende istemiyorum herhangi bir yazılım yüklemek. Şuanlık sistemde bir sorun yok.

Hocam peki my asus denen bir uygulama var mış oradan ürün kaydı yapıp garantisini başlatabiliyormuşuz. Gerek var mı sizce? Açıkçası bende istemiyorum herhangi bir yazılım yüklemek. Şuanlık sistemde bir sorun yok.
Uygulamayı kurabilirsin. O programda saçma sapan arızalar yok. Arızalar Armoury Crate'de var. Yıllardır da çözemediler. Bir üreticinin kendi bilgisayarı nasıl cihazı sürekli mavi ekrana düşürür anlamıyorum ya...

Uygulamayı kurabilirsin. O programda saçma sapan arızalar yok. Arızalar Armoury Crate'de var. Yıllardır da çözemediler. Bir üreticinin kendi bilgisayarı nasıl cihazı sürekli mavi ekrana düşürür anlamıyorum ya...
Ozaman hiçbir şey kurmayayım. Dediğiniz gibi sorunluymuş asusun uygulamaları.