Detaylar
Kim cevapladı?Her ne kadar incelemeye gelen üründe hiçbir sorun olmasa da ilk partiyi satın alan yaklaşık 15 kişi de bazı teknik sorunlar meydana geldi. Şu anda o sorunları çözmesi için Asus ile konuşuyoruz. İkinci parti muhtemelen sorunsuz gelecektir. Ama ne zaman geleceğimi tam olarak bilmiyorum açıkçası hatta gelmiş bile olabilir. Soracağım Asus’a.
O zaman sizden haber bekliyor olacağım şimdiden teşekkür ederim.Her ne kadar incelemeye gelen üründe hiçbir sorun olmasa da ilk partiyi satın alan yaklaşık 15 kişi de bazı teknik sorunlar meydana geldi. Şu anda o sorunları çözmesi için Asus ile konuşuyoruz. İkinci parti muhtemelen sorunsuz gelecektir. Ama ne zaman geleceğimi tam olarak bilmiyorum açıkçası hatta gelmiş bile olabilir. Soracağım Asus’a.
Son düzenleyen: Moderatör:
Recep Bey
Recep Bey selamlar, bu monitörü almayı düşünüyordum fakat sizden böyle bir yorum görünce açıkçası vazgeçtim. Cevabınızda monitörde yaşanan problemi Asus'a soracağım demişsiniz, sorabildiniz mi acaba?Her ne kadar incelemeye gelen üründe hiçbir sorun olmasa da ilk partiyi satın alan yaklaşık 15 kişi de bazı teknik sorunlar meydana geldi. Şu anda o sorunları çözmesi için Asus ile konuşuyoruz. İkinci parti muhtemelen sorunsuz gelecektir. Ama ne zaman geleceğimi tam olarak bilmiyorum açıkçası hatta gelmiş bile olabilir. Soracağım Asus’a.
Yarın soracağım yeni parti geldi mi diye. Bahsettiğim soruna bu konuda bakabilirsiniz:
Ürünü 15 Ekim tarihinde Vatan Bilgisayar'dan satın aldım. Monitörü 300-310 Hz'de kullandığımda özellikle yazıların olduğu bölümde çizgiler oluşuyor. Çeşitli forum sitelerinden soruşturduğum kadarıyla aynı monitöre sahip kişiler de aynı sorunu yaşadıklarını söylediler. Bu nedenle sorunun kronik olabileceğini düşünüyoruz. Aynı ya da farklı marka 300-360 Hz monitör kullanan arkadaşlar da gerekli testleri yapabilirse çok sevinirim. Sorun özellikle arka plan koyu renkteyken daha çok belli oluyor. Örneğin; Telegram masaüstü uygulaması renkli mod (mavimsi), Discord koyu mod, Skype vb.
@Recep Baltaş
@Recep Baltaş
- dbaran
- 300 hz asus asus monitör asus xg259cms sorunu
- Forum: Monitörler ve Görüntüleme Aygıtları
Tamamdır Recep Bey çok teşekkür ederim. Tekrardan yarın ben buradan iletişime geçerim.Yarın soracağım yeni parti geldi mi diye. Bahsettiğim soruna bu konuda bakabilirsiniz:
Ürünü 15 Ekim tarihinde Vatan Bilgisayar'dan satın aldım. Monitörü 300-310 Hz'de kullandığımda özellikle yazıların olduğu bölümde çizgiler oluşuyor. Çeşitli forum sitelerinden soruşturduğum kadarıyla aynı monitöre sahip kişiler de aynı sorunu yaşadıklarını söylediler. Bu nedenle sorunun kronik olabileceğini düşünüyoruz. Aynı ya da farklı marka 300-360 Hz monitör kullanan arkadaşlar da gerekli testleri yapabilirse çok sevinirim. Sorun özellikle arka plan koyu renkteyken daha çok belli oluyor. Örneğin; Telegram masaüstü uygulaması renkli mod (mavimsi), Discord koyu mod, Skype vb.
@Recep Baltaş
- dbaran
Recep Bey, tekrardan merhaba. Asus ile görüşebilme şansınız oldu mu acaba?Yarın soracağım yeni parti geldi mi diye. Bahsettiğim soruna bu konuda bakabilirsiniz:
@Recep Baltaş
- dbaran
Son düzenleme:
Şu anda soruyorum stok durumunu.
Tamamdır beklemedeyim. Çok teşekkürler tekrardan.
Recep Bey son durum nedir? Öğrenebilme fırsatınız oldu mu?
Son düzenleme:
SchindlerJahudisi
Gelişen
Ben de ayni urunu alabilirim ancak bu fiyata cikmisken bunu da alabilirim. Kararsizim ya da beklemede kalacagim.
Bende @Recep Baltaştan gelecek habere göre hareket edeceğim. Benim de baktığım bazı alternatif monitör türleri var fakat bu daha uygun geldi bana.
Recep Bey bir haber var mıdır acaba?
@Recep Baltaş Bey kusura bakmayın sürekli yazıyorum farkındayım. Bir haber var mıdır? Ona göre bende başka alternatif monitörlere yöneleceğim de.
Recep Bey bir haber var mıdır acaba?
@Recep Baltaş Bey kusura bakmayın sürekli yazıyorum farkındayım. Bir haber var mıdır? Ona göre bende başka alternatif monitörlere yöneleceğim de.
Son düzenleyen: Moderatör: