Dreamshox
Yetkin
Isınma, laptoplarda olabilen bir sorun ama diğerleri için ayınısını diyemeyeceğim. THH sonucundan haber et lütfen.
Tamamdır.
Güncelleme: Dün başvurumu yapabildim. Görevli ağabey ilk değerlendirme toplantısında değerlendirmeye alınacağımı belirtti.
Isınma, laptoplarda olabilen bir sorun ama diğerleri için ayınısını diyemeyeceğim. THH sonucundan haber et lütfen.
Merhaba Recep abi, bilgisayarı ilk kez dün kullanma fırsatım oldu ve benden yeni testler istediler (ekte paylaşacağım). Yaptığım testlerden sonra 2-3 kere mavi ekran Windows onarım hatası aldım + bazen bilgisayar boot logosundan sonra 20-30 dk civarında siyah ekranda kalıyor, açılmıyor ve de klavyede dinamik aydınlatma kapalı bile olsa klavyenin rengini vs. hiçbir şekilde değiştiremiyorum (bazen düzeliyor, bazen bozuk oluyor). İlgili testleri dosya olarak yükleyemiyorum, hepsi log dosyası olduğu için istersen sana mail yoluyla ulaştırabilirim.
İlk dosya
CPU testi
Dosyaları gönderebilmek için hepsini TXT'ye çevirdim. Prime 95 testinin formatı. CSV şeklinde olması lazım olabilir.
@Recep Baltaş Merhaba Recep abi, Asus bana yaptırdığı bu test sonucunu "Bilgisayarında ayar var, bu yüzden GPU kullanılmıyor olarak gözüküyor." diyerek sonuçları kabul etmedi. Benden yeni istekleri ise herhangi bir AAA oyunda oyun esnasındaki sıcaklık değerleri olduğunu belirttiler. Anlamadığım bir konu var; loglarda açıkça kartın %100 kullanıldığı bariz şekilde ortada iken nasıl böyle bir saçma istekte bulunup ortadaki sonuçları reddediyorlar.
@Recep Baltaş merhaba Recep abi, bugün ASUS tarafından aranmam üzerine tekrardan sana yazıyorum. Servis sürecinden sonra ASUS global ile iletişime geçtim. İlk olarak bana servis sürecinde yaşananlarda bir sorun olmadığı yönündeydi. Sonrasında farklı bir mail ile benden belirlenen stres ve benchmark testleri istediler ki yapıp attım, yukarıda da bulunmakta. Ardından bu testleri inceleyeceklerini söyleyip, testleri incelemeden ekran kartı GPU'sunun 99-100 seviyesinde kullandığı durumda ekran kartınızı kullanmıyorsunuz, cihazınızda bir ayar var, bize oyun testi olacak şekilde iletin denildi. Ben de bunun üzerine tekrardan ASUS destek ile iletişime geçmi bulundum ve orada hizmet veren Berkay Samet Mert Bey (sürekli destek talebi açtığım için benim konumu bilir bu ekip) incelediklerinde kullanımın 99-100 seviyesinde olduğunu doğruladılar; ancak yine de oyun testi istediler. Ben de belirtilen oyun testlerini + sıcaklıktan kaynaklanan siyah ekran hataları, klavye hataları, yazılımsal olan klavye ve benzeri donanımların kilitlenmesi, çalışmaması gibi hataları dosyaladığım bir Drive linki ilettim. Bugün ise ASUS benden servise göndermemi istedi; lakin bu isteklerini söylerken "bilgisayarınızda bu testler bize yetmedi, bundan dolayı testlere gönderin" vs. demek yerine "incelemenin devamı için servise göndermeniz istenmektedir" diye beni aradılar. Kendilerine daha önce servise gönderdiğimi, lakin memnun kalmadığımı belirttim ve ASUS'tan ne için servise göndermem gerektiği ile ilgili bir mesaj gelmeden servise göndermeyeceğimi bildirdim. Bu arada attığım her testin inceleme süresi yaklaşık 10-15 iş günü sürdü ve cihazım olası iade ve değişimdeki garanti hakkından mahrum bırakıldı, süreci uzattıkları için. Bu konuda ne yapabilirim, rica ediyorum cevaplarsan sevinirim, ASUS beni çok perişan etti. Aktif olarak da THH başvuruma geri dönüş yapılmadı.
Sorun Videoları OYUN TEST VİDEOLARI
Dosya Ekleri
Son düzenleme: