Makaleler
23
Yer
Cordis Die
Fiyat güzel ama alacak arkadaşlara söylemek isterim, farklı donanımdaki ASUS TUF A15 cihazın ekranı kapatınca kilitlenip kendini resetliyordu, uykuya alınca yeniden başlıyordu. ASUS servisi yapamayınca mahkemelik olduk ROG verdiler.

Belki de benim cihaza özel bir sorundu bilmiyorum.

Fiyat güzel ama alacak arkadaşlara söylemek isterim, farklı donanımdaki ASUS TUF A15 cihazın ekranı kapatınca kilitlenip kendini resetliyordu, uykuya alınca yeniden başlıyordu. ASUS servisi yapamayınca mahkemelik olduk ROG verdiler.

Belki de benim cihaza özel bir sorundu bilmiyorum.
Bu arada aynı sorun bende de vardı. Armory Crete'yi kurmadım ve hızlı başlatmayı kapattım düzeldi. Asus yazılımı problemli yapıp donanımı kaliteli yapıyor. Aynı cihazdan bahsediyoruz bu arada.

Bu arada aynı sorun bende de vardı. Armory Crete'yi kurmadım ve hızlı başlatmayı kapattım düzeldi. ASUS yazılımı problemli yapıp donanımı kaliteli yapıyor. Aynı cihazdan bahsediyoruz bu arada.

Şu anki ROG cihazda her şey kurulu bir sorun yaşamadım, belki o zamanki bir yazılım hatasıdır ya da donanım bilmiyorum.

Armoury Crate'yi kimse sevmiyor sanırım ama günde en azından birkaç kez giriyorum ve işime yarıyor, uzun lafın kısası ROG'da sorun yaşamadım :)

Şu anki ROG cihazda her şey kurulu bir sorun yaşamadım, belki o zamanki bir yazılım hatasıdır ya da donanım bilmiyorum.

Armoury Crate'yi kimse sevmiyor sanırım ama günde en azından birkaç kez giriyorum ve işime yarıyor, uzun lafın kısası ROG'da sorun yaşamadım :)
Şu an problem çok sorun çıkarıyor herkes şikayetçi. Onun dışında Asus'un cihazları güzel