Biliyor musunuz herkes neredeyse bu sorunu yaşamış ben yaşamadım. Hem de Nvidia kullanıcısıyım yani.Geçen yapılan driver güncellemesinde GPU sıcaklıkları böyle göstermeye başladı. Yeni guncelleme geldi ama düzeldi mi diye kontrol etmedim.
Detaylar
Kim cevapladı?TinerciYasin
Başarılı
1080p Ultra Frame Generation açık DLSS Kalite
Galiba bende aynı sorunu yaşamaktayımBiliyor musunuz herkes neredeyse bu sorunu yaşamış ben yaşamadım. Hem de Nvidia kullanıcısıyım yani.![]()
Dosya Ekleri
Hocam DLAA açıkta dener misiniz ? Merak ettim alacağınız fps ne kadar değişecek.
TinerciYasin
Başarılı
78C 120-130 W nasıl ?.Biliyor musunuz herkes neredeyse bu sorunu yaşamış ben yaşamadım. Hem de Nvidia kullanıcısıyım yani.![]()
ONDEARTH
Uzman
Biliyor musunuz herkes neredeyse bu sorunu yaşamış ben yaşamadım. Hem de NVIDIA kullanıcısıyım yani.![]()
Belki de o güncellemeye denk gelmemiş olabilirsin. Ya da o güncellemeyi hemen çekmişte olabilirler.
Gayet güzel.
RTX 4060 mobile kullanıyorum laptop hiç yaşamadım. Neredeyse her sorunlu güncellemeyi es geçiyorum 1 tanesine yakalandım sadece o da windows çökmesine sebep oldu nazarlık oldu o da.Belki de o güncellemeye denk gelmemiş olabilirsin. Ya da o güncellemeyi hemen çekmişte olabilirler.
ONDEARTH
Uzman
Arkadaşlar merhaba. Dün 1 yıl önce almış olduğum ASUS TUF A15 cihazıma dün termal macun yenilemesi ve iç temizlik yaptırdım ve FurMark testine soktum. Sonuçlar sizce nasıl? Test 1080p 8X MSAA modunda yapılmıştır.
Eki Görüntüle 146291
Eki Görüntüle 146292
Eki Görüntüle 146293
Loq i5 12450hx 4060 105 laptopun sonuçları böyle. Ayarlar farklı olabilir belki bilmiyorum direkt fhd seçip başlatmıştım. Sıcaklık tahmini 80 derece.
KutayEsmez
Uzman
Aynı sorunu bende yaşıyordum şuan güncellemeyi yaptım düzeldi.Biliyor musunuz herkes neredeyse bu sorunu yaşamış ben yaşamadım. Hem de Nvidia kullanıcısıyım yani.![]()
Gayet iyi hocam. Tavsiyem ekran kartına ufak ayarlamalarla düşük performans kaybıyla 10 derece kadar düşürebilirsiniz.1080p Ultra Frame Generation açık DLSS Kalite
Galiba bende aynı sorunu yaşamaktayım.
TinerciYasin
Başarılı
Gayet güzel.
RTX 4060 Mobile kullanıyorum laptop hiç yaşamadım. Neredeyse her sorunlu güncellemeyi es geçiyorum 1 tanesine yakalandım sadece o da Windows çökmesine sebep oldu nazarlık oldu o da.
DLAA açık diğer ayarlar yukarıda dediğim gibi buyurun:
KutayEsmez
Uzman
Ayrıca işlemciye de 35W limit koyarsanız tadından yenmez.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-