Hocam Best Performance modunu High Performance'a alarak dener misiniz?

Bir de tavsiyem şarj limitini 80 yapın. Pil ömrüne faydası olacaktır.

Hocam güç planında sadece dengeli gözüküyor bende, o dediğiniz modlar Armoury Crate uygulamasını yükleyince geliyor bir ara denemek için yüklemiştim ama 2 mod için gereksiz hantal bir yazılım kullanmaya değmez.

1746558576791.webp

Eki Görüntüle 146322

Eki Görüntüle 146323

Yıllardır gittiğim güvenli bir bilgisayarcı termal macunu süren kişi zaten, yanımda yaptı bütün işlemleri markasını sorduğumda Arctic dedi sadece. İşini düzgün yapıyor ya, bir sıkıntı çıkmadı yani. 500 liraya hallettirdim garantiye yollasan bayağı masraf açıyorlar bakım hizmetine bakmadıkları için ASUS özelinde konuşuyorum.

Garanti kapsamindan çıkmış olabilir o zaman. Yani ben öyle düşünüyorum. Tabii garantisi varsa.

Garanti kapsamindan çıkmış olabilir o zaman. Yani ben öyle düşünüyorum.

Aynen öyle oldu gibi ama zaten 1 yıl kalmıştı garantisi 1 yıl kullandım cihazı, bayağı ısınıyordu en son dayanamadım açtırdım fanlarını, vidanın üzerinde kırmızı bir işaret vardı o garanti etiketiydi ama yapacak bir şey yok ben riski göze aldım.

Yok hocam g helper üzerinde gözükmesi lazım.
Eki Görüntüle 146325

AAA, evet ben onu fark etmedim tabii denerim.

Aynen öyle oldu gibi ama zaten 1 yıl kalmıştı garantisi 1 yıl kullandım cihazı, bayağı ısınıyordu en son dayanamadım açtırdım fanlarını, vidanın üzerinde kırmızı bir işaret vardı o garanti etiketiydi ama yapacak bir şey yok ben riski göze aldım.

Yani cihazı temiz kullanırsan sorun olmaz, ellerine düşmemekte fayda var. Acer ile aynı servis sanırım. Acer'de RAM yuzunden bile garantiyi bozup cihazdan daha pahalı maliyet çıkarıyorlar.
Bu arada şimdi bende X8 MSAA ile test yaptım FPS olarak aynı olması ilginçmiş sıcaklık olarak ikisi de aynı sonuç verdi;

IMG_20250506_221225.webp

Yani cihazı temiz kullanırsan sorun olmaz, ellerine düşmemekte fayda var. Acer ile aynı servis sanırım. Acer'de RAM yuzunden bile garantiyi bozup cihazdan daha pahalı maliyet çıkarıyorlar.
Bu arada şimdi bende X8 MSAA ile test yaptım FPS olarak aynı olması ilginçmiş sıcaklık olarak ikisi de aynı sonuç verdi;

Eki Görüntüle 146326
Cihazın ekran kartı TDP'si ney hocam?

Eki Görüntüle 146326
Evet değerler benimde garibime gitti açıkçası, 1 yıl dikkatli kulanıcam cihazı ben riski göze aldım dediğim gibi.