@4323 tamam paylaşayım.

@4323, 1080p Ultra DLAA açık RTX Ultra DLSS Frame Gen açık buyrun.

Dosya Ekleri

• IMG-20250528-WA0001(1).webp
    IMG-20250528-WA0001(1).webp
    130,4 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
İncelemeniz güzel, tebrikler. Bu A15 kasasının AMD işlemcili modelleri genel sıkıntısı ısınma yönünde oluyor, bazı kullanıcılar Helios'tan sonra limit koymadığını belirtmiş. Kendi deneyimimde klavyesini pek beğenmedim, kullanırken içe göçüyordu. Haricinde özellikler olarak iyi bir cihaz, soğutma ve kasa kalitesi muamma. Ekranı da eklemek lazım.

İncelemeniz güzel, tebrikler. Bu A15 kasasının AMD işlemcili modelleri genel sıkıntısı ısınma yönünde oluyor, bazı kullanıcılar Helios'tan sonra limit koymadığını belirtmiş. Kendi deneyimimde klavyesini pek beğenmedim, kullanırken içe göçüyordu. Haricinde özellikler olarak iyi bir cihaz, soğutma ve kasa kalitesi muamma. Ekranı da eklemek lazım.

Sağ olun hocam, evet cihaz benchmark testlerinde 95 dereceleri görüyor maalesef. Klavyenin ciklet oluşunu bende beğenemedim harici klavye ile kullanıyorum, TUF serisinde limit koyunca 20 derece fark attı bende, 1.000 puan CPU puan farkı oluyor ama 20 derece fark bayağı fazla.

Benchmark oyun testiniz için teşekkür ederim, forza 5 içinde haritanın lokasyonuna göre bile fps değişiyor ama yapmış olduğunuz ve paylaştığınız resimdeki oyun içi test herkeste ortaktır ve karşılaştırmak için birebir delil sunar.

Benchmark oyun testiniz için teşekkür ederim, forza 5 içinde haritanın lokasyonuna göre bile fps değişiyor ama yapmış olduğunuz ve paylaştığınız resimdeki oyun içi test herkeste ortaktır ve karşılaştırmak için birebir delil sunar.
Oyun içi 150 alırken benchmarkta 130 felan çıktı yine iyi bence, 6 GB Vram var sonuçta. Ultra zorlar biraz

Oyun içi 150 alırken benchmarkta 130 felan çıktı yine iyi bence, 6 GB Vram var sonuçta. Ultra zorlar biraz
Yani 20+ fps fark var, kamera açısı bile 5 10 arası fps oynatabilir 6 gb vramli kartlarda. Özellikle orman arazisinde ve şehirde inanılmaz fps değiştiriyor oyun en iyi test alanları orası. Sizin konuda paylaştığınız konumu pek sevmedim o yüzden ama çözdük benchmark ile.

Yani 20+ fps fark var, kamera açısı bile 5 10 arası fps oynatabilir 6 gb vramli kartlarda. Özellikle orman arazisinde ve şehirde inanılmaz fps değiştiriyor oyun en iyi test alanları orası. Sizin konuda paylaştığınız konumu pek sevmedim o yüzden ama çözdük benchmark ile.
Haklısınız, ben konuyu 2 günde tamamladım zaten çok profesyonel bir konu çıkartmak için 5 gün civarı çalışmak lazım konuya. Ben o kısmı değiştirmeyi düşünüyorum yerine benchmark fotoğrafını koyacağım, cihazın iyi yönlerini vurguladığım için reklam veya övme gibi gelmiş olabilir size, fakat amacım öyle değil tabi ki, kendimce inceleme hazırlamak istedim.

Haklısınız, ben konuyu 2 günde tamamladım zaten çok profesyonel bir konu çıkartmak için 5 gün civarı çalışmak lazım konuya. Ben o kısmı değiştirmeyi düşünüyorum yerine benchmark fotoğrafını koyacağım, cihazın iyi yönlerini vurguladığım için reklam veya övme gibi gelmiş olabilir size, fakat amacım öyle değil tabii ki, kendimce inceleme hazırlamak istedim.

Bayağı da profesyonel işi gibi ama şey konuda hani cihazı değil de yazılımını çok iyi analiz etmişsiniz. Reklam konusunu da boş verin artık uzatmaya gerek yok. Takılmaniza gerek yok herkes pozitif yorum atmaz. :)

Ben parlamayı seviyorum arada böyle, baktım konunun %60'ı ASUS'un yazılımı ve BIOS dedim, bu yüzdende reklam havası geldi sizin yoksa gereksiz övdüğünüz vs. yok cihazı konu iyi yani. Hatta öğretici bile diyebilirim özellikle kontrol yazılımlarına ASUS her zaman özenir. Bu konuda onun hakkını vermiş diyebilirim. Sert eleştiri yapmayı seviyorum ben.

Bayağı da profesyonel işi gibi ama şey konuda hani cihazı değil de yazılımını çok iyi analiz etmişsiniz. Reklam konusunu da boş verin artık uzatmaya gerek yok. Takılmaniza gerek yok herkes pozitif yorum atmaz. :)

Ben parlamayı seviyorum arada böyle, baktım konunun %60'ı ASUS'un yazılımı ve BIOS dedim, bu yüzdende reklam havası geldi sizin yoksa gereksiz övdüğünüz vs. yok cihazı konu iyi yani. Hatta öğretici bile diyebilirim özellikle kontrol yazılımlarına ASUS her zaman özenir. Bu konuda onun hakkını vermiş diyebilirim. Sert eleştiri yapmayı seviyorum ben.

Önemli değil hocam, tabii sizde eleştiri yapmakta haklısınız, sonuçta bir inceleme bu. Hani şey düşündüm bir yerde fark etmeden fazla övdüysem onu düzelteyim diye düşündüm ondan dedim. BIOS kısmını merak edenler vardı ondan orayı da eklemek istedim evet daha çok konu o yönde oldu haklısınız. Ben ilerleyen günlerde bir düzenleme yapacağım birkaç oyun indirip değerlerini paylaşacağım konuda.

Ya aslında BIOS kısmını "inceleme" kısmında paylaşmam biraz saçma olduğunu fark ettim gibi, ayrı bir rehber açıp ASUS TUF gaming A15 BIOS ayarları adlı bir konu oluşturabilirdim, onun yerine oyun testlerini koyabilirdim aslında biraz düşündüm bu konuyu, siz ne düşünüyosunuz mantıklı mı?

Son düzenleme:
Önemli değil hocam, tabi sizde eleştiri yapmakta haklısınız, sonuçta bir inceleme bu. Hani şey düşündüm bir yerde fark etmeden fazla övdüysem onu düzelteyim diye düşündüm ondan dedim.
Ben öyle düşünmedim çünkü R23 testi vs. var bir de limitsiz bir modda test edilmiş. Gerçek sıcaklıklar ortada yani, bazen reklam kokan içerikler laptopu öylesine limitli modunda kullanıp çok serin çalışıyor diye gezinebiliyor sizin öyle değildi.
Bios kısmını merak edenler vardı ondan orayıda eklemek istedim evet daha çok konu o yönde oldu haklısınız. Ben ilerleyen günlerde bir düzenleme yapıcam birkaç oyun indirip değerlerini paylaşıcam konuda.
Bende bu kadar detaylı bios tavsiyesi görmeyi beklemiyordum, benim masaüstü cihazımda Asus'un prime serisinden bir anakart vardı aynı ona benziyor arayüz vs. inanılmaz detaylı bir bios ve güzel. Ayrı konu açmak bu yüzden mantıklı tabii ki de.
Ya aslında bios kısmını "inceleme" Kısmında paylaşmam biraz saçma olduğunu fark ettim gibi,
Biraz olsun farklı bakmana vesile olmuşum demek konuya. :rofl:
ayrı bir rehber açıp ASUS TUF Gaming A15 BİOS Ayarları adlı bir konu oluşturabilirdim, onun yerine oyun testlerini koyabilirdim aslında biraz düşündüm bu konuyu, siz ne düşünüyosunuz mantıklı mı?.
Zamanınıza bağlı derim.