Ben bu paraya Slayer'ı alır arkama yaslanırdım şahsen.
ASUS'un servisi de rezalet yazılımı da rezalet. Ürün için size genişlik tanımıyorlar. SSD/RAM takmak isteseniz size kesin bir bilgi veren yok, benim garantim gidiyor mu gitmiyor mu? Hele Armoury Crate ile uğraşacağıma bir daha hiç bilgisayar kullanmam daha iyi.

Çok özel durumlarda, alternatiflerinin çok ilerisinde olmadığı sürece ASUS'tan düzüstü bilgisayar almak bana göre değil.

G helper ile çözülür.

Ben bu paraya Slayer'ı alır arkama yaslanırdım şahsen.
ASUS'un servisi de rezalet yazılımı da rezalet. Ürün için size genişlik tanımıyorlar. SSD/RAM takmak isteseniz size kesin bir bilgi veren yok, benim garantim gidiyor mu gitmiyor mu? Hele Armoury Crate ile uğraşacağıma bir daha hiç bilgisayar kullanmam daha iyi.

Çok özel durumlarda, alternatiflerinin çok ilerisinde olmadığı sürece ASUS'tan düzüstü bilgisayar almak bana göre değil.

50 bin TL'ye slayer alınır, peki 100 bin TL verir miydiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
3D+5070 Ti olan r9t3D modeli ise evet. O cihazın rakibi yok.

Hocam ya bana gelen cihaz ısınma sorunluydu, 3D olmayan 9955hx modeli idi. Ben iade ettim. Forumda çokça konusu döndü ama. Cihazlarda restart atma, ısınma gibi birçok konu var. Ekran flicker yapıyordu vs. vs. Soğutma konusunda bilemiyorum, bana yetersiz geldi. Donanım ve kasa 5070 Ti ve 3D için sizin görüşünüz nedir? Ben gibi bir kısım talihsizlik yaşadı, bir kısım çok memnun. 100 bin TL markaya bağlamayı daha mantıklı buluyorum. 12 GB VRAM'li cihazlar nedense çok kısıtlı, ASUS'lar satıştan kalktı 16 inç. Vector'lerin paneli kötü. Bir tek Acer Predator modelleri var, onları da alsak tek kanal 32 GB RAM ve yükseltme için servise gitmesi lazım. Bir yanım tekrar r9t alası geliyor, bu YKS illetinden sonra bir yanım marka almak istiyor. Kafam çok karışık, canım sıkıldıkça 5070 Ti laptop araştırıyorum. Halihazırda elimde vakit geçirip kafa yoracak aktivite yok. Bir yorumunuzu rica ediyorum. @utkuversus
Ekranda da G-SYNC olmaması bir eksi.

Hocam ya bana gelen cihaz ısınma sorunluydu, 3D olmayan 9955hx modeli idi. Ben iade ettim. Forumda çokça konusu döndü ama. Cihazlarda restart atma, ısınma gibi birçok konu var. Ekran flicker yapıyordu vs. vs. Soğutma konusunda bilemiyorum, bana yetersiz geldi. Donanım ve kasa 5070 Ti ve 3D için sizin görüşünüz nedir? Ben gibi bir kısım talihsizlik yaşadı, bir kısım çok memnun. 100 bin TL markaya bağlamayı daha mantıklı buluyorum. 12 GB VRAM'li cihazlar nedense çok kısıtlı, ASUS'lar satıştan kalktı 16 inç. Vector'lerin paneli kötü. Bir tek Acer Predator modelleri var, onları da alsak tek kanal 32 GB RAM ve yükseltme için servise gitmesi lazım. Bir yanım tekrar r9t alası geliyor, bu YKS illetinden sonra bir yanım marka almak istiyor. Kafam çok karışık, canım sıkıldıkça 5070 Ti laptop araştırıyorum. Halihazırda elimde vakit geçirip kafa yoracak aktivite yok. Bir yorumunuzu rica ediyorum. @utkuversus

Ben de laptoplara büyük paralar verilmesini mantıklı bulmuyorum. Masaüstü kullanacak durumda değilsiniz; belki sürekli gezen, arkadaşlarınızın evinde beraber oyun oynayan, laptopu sürekli yanınızda taşıyan biri olabilirsiniz elbet ama 2K görüntü küçük ekranlarda pek de fark edilmiyor. Benim 2K'ya uygun bir masaüstü sistemim var, 27 inch monitörde acayip fark ettiriyor çözünürlük ancak küçük ekranlarda bence pek önemli değil. 12 GB VRAM de yeterli bir seviye değil bence. Günümüzde çoğu oyun +10 GB VRAM kullanıyor. Cyberpunk, Last of Us Part 2'de 11.5 GB VRAM'leri gördüm ben. 2K oyun için uzun ömürlü de değil bu VRAM seviyesi. Karar sizin tabii ki.

Ben de laptoplara büyük paralar verilmesini mantıklı bulmuyorum. Masaüstü kullanacak durumda değilsiniz; belki sürekli gezen, arkadaşlarınızın evinde beraber oyun oynayan, laptopu sürekli yanınızda taşıyan biri olabilirsiniz elbet ama 2K görüntü küçük ekranlarda pek de fark edilmiyor. Benim 2K'ya uygun bir masaüstü sistemim var, 27 inch monitörde acayip fark ettiriyor çözünürlük ancak küçük ekranlarda bence pek önemli değil. 12 GB VRAM de yeterli bir seviye değil bence. Günümüzde çoğu oyun +10 GB VRAM kullanıyor. Cyberpunk, Last of Us Part 2'de 11.5 GB VRAM'leri gördüm ben. 2K oyun için uzun ömürlü de değil bu VRAM seviyesi. Karar sizin tabii ki.

Üniversiteye gidecek biri için laptop şart. 12 GB VRAM bile sınır evet ama 5080 almak çok daha pahalı. Ne hikmetse 5080 cihazlar hep 16 GB RAM.

Hocam ya bana gelen cihaz ısınma sorunluydu 3D olmayan 9955hx modeli idi. Ben iade ettim. Forumda çokça konusu döndü ama. Cihazlada restart atma, ısınma gibi birçok konu var. Ekran flicker yapıyordu vs vs. soğutma konusunda bilemiyorum, bana yetersiz geldi donanım ve kasa 5070 Ti ve 3D için sizin görüşünüz nedir? Ben gibi bir kısım talihsizlik yaşadı, bir kısım çok memnun. 100 bin TL markaya bağlamayı daha mantıklı buluyorum. 12 GB VRAM'li cihazlar nedense çok kısıtlı ASUS'lar satıştan kalktı 16 inç. Vectorlerin paneli kötü. Bir tek Acer Predator modelleri var onları da alsak tek kanal 32 GB RAM ve yükseltme için servise gitmesi lazım. Bir yanım tekrar r9t alası geliyor bu YKS illetinden sonra bir yanı marka almak istiyor. Kafam çok karışık canım sıkıldıkça 5070 Ti laptop araştırıyorum. Halihazırda elimde vakit geçirip kafa yoracak aktivite yok. Bir yorumunuzu rica ediyorum. @utkuversus
T7 V3.7.2'ye bakılabilir ancak onun da klavye ve ekran gibi eksileri var Slayer'a göre. Ayrıca daha pahalı.

Omen Max da olabilir:

Son düzenleme:
@utkuversus Asus tarafında Armory Crate kurmayıp G-Helper kurarak gerekli tüm ayarlamaları yapabilirsiniz. Harici olarak TUF A16 ve F16 modellerine bakıldığında; soğutma, kasa, klavye ve panel kalitesi açısından muadili olan Monster cihazlardan çok daha başarılılar. Sırf Monster tarafında servis biraz daha ilgili diye özelliklerden bu kadar kısmanın bir mantığı olduğunu düşünmüyorum.

Arkadaşlar merhaba. Konuyu açmamın üzerinden vakit geçti ancak belirtmek istedim. Slayer X7t 1TB SSD ve 32 GB RAM ile tercih ettim. TUF F16 almak istiyordum ancak 512 GB SSD benim için çok yetersiz. Yükseltmek ile uğraşmak istemedim. i7 14650HX ve RTX5060 kombinasyonu olan bir TUF F16 yok maalesef. i7 5050 veya i5 5060 olarak var. Onlar da 16 GB RAM ve 512 GB SSD şeklinde. Ürün yarın elimde olacak. 65 bin lira 6 taksit şeklinde aldım. Bakalım umarım memnun kalırız.