AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.343 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.354 Yer Denizli 9 Şubat 2025 #1 Artı bir de Nvidia driverları nasıl? Ben Fedora kurmayı planlıyorum.
3 3996 Başarılı Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 1.269 Çözümler 2 Beğeniler 574 9 Şubat 2025 #2 LMDE kullan bence hocam test edebiliyorsun. Artı 0 Eksi
X99 Üstün Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 2.269 Çözümler 25 Beğeniler 2.040 Yer Asgard 9 Şubat 2025 #3 Asusun Linux Driver desteği var uyumlu. Artı 0 Eksi
KS KS AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.343 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.354 Yer Denizli 9 Şubat 2025 #4 X99 dedi: Asusun Linux Driver desteği var uyumlu. Genişletmek için tıkla... Peki Nvidia? Fedora düşünüyorum. Kurulumdan sonra RPM Fusion'u açıp kursam olur mu? Artı 0 Eksi
X99 dedi: Asusun Linux Driver desteği var uyumlu. Genişletmek için tıkla... Peki Nvidia? Fedora düşünüyorum. Kurulumdan sonra RPM Fusion'u açıp kursam olur mu?
X99 Üstün Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 2.269 Çözümler 25 Beğeniler 2.040 Yer Asgard 9 Şubat 2025 #5 AMG GOAT dedi: Peki NVIDIA? Fedora düşünüyorum. Kurulumdan sonra RPM Fusion'u açıp kursam olur mu? Genişletmek için tıkla... O konuda bilgim yok ama biz laptopa Linux kurmak için yaklaşık 2 hafta uğraştık acemiliğizden dolayı. Kurulum videolarına göz atıp detaylı araştırmalısın çünkü sürekli bir sorun çıkıyor, o sorunları adım adım çözmesi biraz uğraştırıyor. Artı 0 Eksi
AMG GOAT dedi: Peki NVIDIA? Fedora düşünüyorum. Kurulumdan sonra RPM Fusion'u açıp kursam olur mu? Genişletmek için tıkla... O konuda bilgim yok ama biz laptopa Linux kurmak için yaklaşık 2 hafta uğraştık acemiliğizden dolayı. Kurulum videolarına göz atıp detaylı araştırmalısın çünkü sürekli bir sorun çıkıyor, o sorunları adım adım çözmesi biraz uğraştırıyor.
The Shorekeeper Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 813 Çözümler 28 Beğeniler 948 Yer Black Shores Archipelago 9 Şubat 2025 #6 Fedora kuracaksanız kurulumdan sonra akmod-nvidia paketini kuruyorsunuz ve bitiyor. GNOME'un NVIDIA'daki durumu gayet iyi. Artı 0 Eksi
Fedora kuracaksanız kurulumdan sonra akmod-nvidia paketini kuruyorsunuz ve bitiyor. GNOME'un NVIDIA'daki durumu gayet iyi.
T TechMad Uzman Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 750 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 473 11 Şubat 2025 #7 The Shorekeeper dedi: Fedora kuracaksanız kurulumdan sonra akmod-nvidia paketini kuruyorsunuz ve bitiyor. GNOME'un NVIDIA'daki durumu gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Peki Nvidia değil de hem işlemci hem ekran kartı AMD olan bir ürün seçersek ne yapmalıyız? Artı 0 Eksi
The Shorekeeper dedi: Fedora kuracaksanız kurulumdan sonra akmod-nvidia paketini kuruyorsunuz ve bitiyor. GNOME'un NVIDIA'daki durumu gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Peki Nvidia değil de hem işlemci hem ekran kartı AMD olan bir ürün seçersek ne yapmalıyız?
KS KS AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.343 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.354 Yer Denizli 11 Şubat 2025 #8 TechMad dedi: Peki Nvidia değil de hem işlemci hem ekran kartı AMD olan bir ürün seçersek ne yapmalıyız? Genişletmek için tıkla... Keyfini çıkartmalıyız. Hem stabil, hem hiç bir ayarlama yapmana gerekmiyor. Artı 0 Eksi
TechMad dedi: Peki Nvidia değil de hem işlemci hem ekran kartı AMD olan bir ürün seçersek ne yapmalıyız? Genişletmek için tıkla... Keyfini çıkartmalıyız. Hem stabil, hem hiç bir ayarlama yapmana gerekmiyor.
T TechMad Uzman Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 750 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 473 11 Şubat 2025 #9 AMG GOAT dedi: Keyfini çıkartmalıyız. Hem stabil, hem hiç bir ayarlama yapmana gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... O halde şunu söyleyebiliriz sanırım. AMD sürücüleri Linux'ta daha stabil ve sorunsuz kuruluma sahip. Artı 0 Eksi
AMG GOAT dedi: Keyfini çıkartmalıyız. Hem stabil, hem hiç bir ayarlama yapmana gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... O halde şunu söyleyebiliriz sanırım. AMD sürücüleri Linux'ta daha stabil ve sorunsuz kuruluma sahip.
The Shorekeeper Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 813 Çözümler 28 Beğeniler 948 Yer Black Shores Archipelago 11 Şubat 2025 #10 TechMad dedi: Peki Nvidia değil de hem işlemci hem ekran kartı AMD olan bir ürün seçersek ne yapmalıyız? Genişletmek için tıkla... AMD sorunsuz çalışıyor Linux'ta. Donanımın hakkını vermek budur desek yeridir. Artı 0 Eksi
TechMad dedi: Peki Nvidia değil de hem işlemci hem ekran kartı AMD olan bir ürün seçersek ne yapmalıyız? Genişletmek için tıkla... AMD sorunsuz çalışıyor Linux'ta. Donanımın hakkını vermek budur desek yeridir.