Artı bir de Nvidia driverları nasıl? Ben Fedora kurmayı planlıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Peki Nvidia? Fedora düşünüyorum. Kurulumdan sonra RPM Fusion'u açıp kursam olur mu?
Peki NVIDIA? Fedora düşünüyorum. Kurulumdan sonra RPM Fusion'u açıp kursam olur mu?
O konuda bilgim yok ama biz laptopa Linux kurmak için yaklaşık 2 hafta uğraştık acemiliğizden dolayı. Kurulum videolarına göz atıp detaylı araştırmalısın çünkü sürekli bir sorun çıkıyor, o sorunları adım adım çözmesi biraz uğraştırıyor.
The Shorekeeper
Üstün
Fedora kuracaksanız kurulumdan sonra
akmod-nvidia paketini kuruyorsunuz ve bitiyor. GNOME'un NVIDIA'daki durumu gayet iyi.Peki Nvidia değil de hem işlemci hem ekran kartı AMD olan bir ürün seçersek ne yapmalıyız?Fedora kuracaksanız kurulumdan sonraakmod-nvidiapaketini kuruyorsunuz ve bitiyor. GNOME'un NVIDIA'daki durumu gayet iyi.
Keyfini çıkartmalıyız. Hem stabil, hem hiç bir ayarlama yapmana gerekmiyor.Peki Nvidia değil de hem işlemci hem ekran kartı AMD olan bir ürün seçersek ne yapmalıyız?
O halde şunu söyleyebiliriz sanırım. AMD sürücüleri Linux'ta daha stabil ve sorunsuz kuruluma sahip.Keyfini çıkartmalıyız. Hem stabil, hem hiç bir ayarlama yapmana gerekmiyor.
The Shorekeeper
Üstün
Peki Nvidia değil de hem işlemci hem ekran kartı AMD olan bir ürün seçersek ne yapmalıyız?
AMD sorunsuz çalışıyor Linux'ta. Donanımın hakkını vermek budur desek yeridir.