ASUS TUF Gaming VG27AQL3A monitörde ışık sızması var

YasinDmR

Çalışkan
Merhaba ürünü daha yeni almama rağmen Asus bu ışık sızması standart seviyede olduğunu söylüyor. İsterseniz yollayın dedi. Bende yolladım ama büyük ihtimalle geri çevirecek.

Dosya Ekleri

• 1.webp
    1.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 35
  • 2.webp
    2.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 35
Işık sızması maalesef ayıplı ürün kategorisine girmez ama müşteri memnuniyeti adına bir şeyler yapabilirler belki görüşürseniz. Bazı firmalar memnuniyet adına panel değişimi, iade ya da komple değişim yapabiliyor. OLED panellerde bu sorun yok ama onların da fiyatları uçuyor.

Işık sızması maalesef ayıplı ürün kategorisine girmez ama müşteri memnuniyeti adına bir şeyler yapabilirler belki görüşürseniz. Bazı firmalar memnuniyet adına panel değişimi, iade ya da komple değişim yapabiliyor. OLED panellerde bu sorun yok ama onların da fiyatları uçuyor.

Hocam Asus çok kullandım illaki tabi ışık sızmaları oluyor ama bu başka bir seviyede. Oyun oynanmaz durumda.

Hocam ASUS çok kullandım illaki tabii ışık sızmaları oluyor ama bu başka bir seviyede. Oyun oynanmaz durumda.

İşte bu yüzden servisten rica edin, bakalım ne yapacaklar. Bazen firmalar müşteri memnuniyeti adına jestler yapabiliyorlar. Bir önce ki mesajımda da belirttiğim gibi. Bu sadece ASUS'da değil tüm markalarda var biliyorsunuz. Bazen de hiç ışık sızması olmayan denk gelebiliyor. Tamamen şans işi biraz da.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt