wosvos72

Başarılı
Merhaba arkadaşlar,
2 yıl önce bu klavyeyi İtopya üzerinden almıştım ve 1 yılın sonunda LED hatası başlamıştı. Statik renkte kullanıyorum diye servise göndermekle uğraşmak istememiştim. Birkaç gün önce servise gönderdim ve şimdi bana bir değişim teklif edildi, fakat fiyat çok yüksek daha uygun fiyatlı bir modelle değişim için servise tekrar ulaşacağım. Sizce ne yapmalıyım?

1705763459224.webp

1705763470567.webp

1705763478011.webp

1705763527153.webp

1705763546006.webp

Bu mailleşmeler üzerine Şikayetvar'a yazdım.

1705763587962.webp

Bu konuda benim haklarım neler? Şu an doğru adımlar mı atıyorum? Garantisi biten ürünlerde böyle bir hakkım var mı? Bilgili kişiler rica etsem yardımcı olabilir mi lütfen. Ben üste ücret ödeyeceğim şekilde de anlaşmaya razıyım aslında üst modelle vs. fakat bana sundukları klavye daha dün 3900 TL'ye sıfır olarak alınabiliyordu. Sunulan ücretin çok yüksek olduğunu düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar,
2 yıl önce bu klavyeyi İtopya üzerinden almıştım ve 1 yılın sonunda LED hatası başlamıştı. Statik renkte kullanıyorum diye servise göndermekle uğraşmak istememiştim. Birkaç gün önce servise gönderdim ve şimdi bana bir değişim teklif edildi, fakat fiyat çok yüksek daha uygun fiyatlı bir modelle değişim için servise tekrar ulaşacağım. Sizce ne yapmalıyım?

Eki Görüntüle 12057

Eki Görüntüle 12058

Eki Görüntüle 12059

Eki Görüntüle 12061

Eki Görüntüle 12062

Eki Görüntüle 12064

Bu konuda benim haklarım neler? Şu an doğru adımlar mı atıyorum? Garantisi biten ürünlerde böyle bir hakkım var mı? Bilgili kişiler rica etsem yardımcı olabilir mi lütfen. Ben üste ücret ödeyeceğim şekilde de anlaşmaya razıyım aslında üst modelle vs. fakat bana sundukları klavye daha dün 3900 TL'ye sıfır olarak alınabiliyordu. Sunulan ücretin çok yüksek olduğunu düşünüyorum.

Keşke garantiniz bitmeden yollasaydınız, markalar bu tür konularda genellikle oldukça katı oluyor. Bir sonuç çıkacağını pek sanmıyorum ancak şikayetvar sürecini yine de sürdürebilirsiniz.

Klavyeyi geri alip ASUS'un yurtdisi sorumlululari ile konusmanizi oneririm. Benim garantisi biten kirik Corsair kulakligimi tam degisim ile degistirmislerdi, Turkiye'de 15+ gun surecek islemi sadece 1 haftada tamamlamistik.

Keşke garantiniz bitmeden yollasaydınız, markalar bu tür konularda genellikle oldukça katı oluyor. Bir sonuç çıkacağını pek sanmıyorum ancak Şikayetvar sürecini yine de sürdürebilirsiniz.

Yanıt için teşekkür ederim öncelikle. Keşke gönderseydim kendi hatam bu konu fakat destek konusunda yardımcı olmaya yeltenmediler bile.

Klavyeyi geri alip ASUS'un yurt dışı sorumlululari ile konusmanizi oneririm. Benim garantisi biten kirik Corsair kulakligimi tam degisim ile degistirmislerdi, Türkiye'de 15+ gun surecek islemi sadece 1 haftada tamamlamistik.

ASUS Türkiye beni Penta'ya yönlendirmişti fakat Global'e ulaşmamıştım bir şansımı denerim. Teşekkür ederim yanıt için.

Merhaba arkadaşlar,

Eki Görüntüle 12057

Eki Görüntüle 12058

Eki Görüntüle 12059

Eki Görüntüle 12061

Eki Görüntüle 12062

Eki Görüntüle 12064

3500 verecegine urunu geri alip sifirini al :D

Asus ROG Strix Flare II ROG NX Red Switch RGB Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com bu ürünü teklif ettiler. Dün Gaming gecesi kapsamında 3899 TL idi. Dün alsam 400 TL fazla verip sıfır 2 yıl garantili almış olacaktım gerçekten çok mantıksız istedikleri ücret.

Bu fiyat çok fazla bu model için. Size kızmadım, o fiyata satana kızdım. @efedesu hocamın dediği gibi yapılabilir.

Mail atıp ulaşmaya çalışacağım.