Aynı problem aynı model monitörde bende de mevcut bu sn yu da iletebilir misiniz S5LMQS204692 @Recep Baltaş
Arkadaşlar ASUS yazdı. BU (Monitör İş Birimi) konuyla yakından ilgileniyor. Dönüş olduğunda yazacağım.
Abi aynı monitör bende de var ben teknik servisle görüştüm video ve seri numarası istediler tekrar sizede seri numarasını yazayım iletin size zahmet S7LMQS026068

Recep bey seri no'ları ilettik fakat size nasıl bir dönüş yaptılar? Süreç nasıl ilerleyecek onu merak ediyorum

Nereden baktınız hocam seri no ya

Günaydın. Bugün tekrar soruyorum 🙏

Kontağım cevap vermedi. Yarın tekrar dürterim.

Arkadaşlar selam. Ürünlerinizin seri numaralarını iletir misiniz?
SERİ NO: S5LMQS204959 Buyrun hocam umarım çözülür.

Windows'tan clear type ayarını bu monitör için kapatınca düzeliyor gibi bir şey gördüm YouTube yorumlarda. Denedim sanırım düzeldi bende. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar bir deneyebilir mi? @Recep Baltaş

ClearType'ı iki monitörüm içinde kapatıp optimize seçeneklerini seçip onayladım ve bilgisayarı kapatıp açtım. Normalde YouTube yorumlarında 2 dk gezince gözüme çarpıyordu 5 dk yorumlarda gezinip inceledim sanırım çözüldü. Bu sorunu yaşayan birkaç kişi daha deneyip yorum yazarsa sevinirim. Çözüm bulunmuş olabilir. @dbaran @WithoutMe @serhat1 @SX5 @jotem

Son düzenleme: