Nereden baktınız hocam seri no ya

SERİ NO: S5LMQS204959 Buyrun hocam umarım çözülür.

Windows'tan clear type ayarını bu monitör için kapatınca düzeliyor gibi bir şey gördüm YouTube yorumlarda. Denedim sanırım düzeldi bende. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar bir deneyebilir mi? @Recep Baltaş

ClearType'ı iki monitörüm içinde kapatıp optimize seçeneklerini seçip onayladım ve bilgisayarı kapatıp açtım. Normalde YouTube yorumlarında 2 dk gezince gözüme çarpıyordu 5 dk yorumlarda gezinip inceledim sanırım çözüldü. Bu sorunu yaşayan birkaç kişi daha deneyip yorum yazarsa sevinirim. Çözüm bulunmuş olabilir. @dbaran @WithoutMe @serhat1 @SX5 @jotem
Belli şartlar altında bu sorun yine oluşup başka şekilde oluşmuyorsa hala ürün arızalı sayılır. Ben bana vaat edilen bütün özelliklerde herhangi normal koşulda kullanabilmeli ve hiçbir sıkıntı yaşamamalıyım. Ben ayrıca sadece youtube yorumlarında değil browser dışı discord, yazılım için kullandığım uygulamalarda ve daha bunun gibi bir çok yerde aynı sorunu yaşıyorum.

Nereden baktınız hocam seri no ya.

Seri no: S5LMQS204959 buyurun hocam umarım çözülür.

Windows'tan clear type ayarını bu monitör için kapatınca düzeliyor gibi bir şey gördüm YouTube yorumlarda. Denedim sanırım düzeldi bende. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar bir deneyebilir mi? @Recep Baltaş

ClearType'ı iki monitörüm içinde kapatıp optimize seçeneklerini seçip onayladım ve bilgisayarı kapatıp açtım. Normalde YouTube yorumlarında 2 dk gezince gözüme çarpıyordu 5 dk yorumlarda gezinip inceledim sanırım çözüldü. Bu sorunu yaşayan birkaç kişi daha deneyip yorum yazarsa sevinirim. Çözüm bulunmuş olabilir. @dbaran @WithoutMe @serhat1 @SX5 @jotem

Ben denedım fakat ben de cözülmedi bir de bilgisayarı kapatıp açayım.

Belli şartlar altında bu sorun yine oluşup başka şekilde oluşmuyorsa hala ürün arızalı sayılır. Ben bana vadedilen bütün özelliklerde herhangi normal koşulda kullanabilmeli ve hiçbir sıkıntı yaşamamalıyım. Ben ayrıca sadece YouTube yorumlarında değil browser dışı Discord, yazılım için kullandığım uygulamalarda ve daha bunun gibi birçok yerde aynı sorunu yaşıyorum.

Ben de aynı şekilde şu an bu siteyi bile Dark modda kullanıyorum sizin yazdığınız yazılarda da var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben denedım fakat ben de cözülmedi bir de bilgisayarı kapatıp açayım.

Ben de aynı şekilde şu an bu siteyi bile Dark modda kullanıyorum sizin yazdığınız yazılarda da var.

Öyle ayarlık bir şey olduğunu sanmıyorum ki öyle olsa bile dediğim gibi kabul edilebilir bir şey değil hele hele ASUS ROG'un böyle üst seviye bir ürününde hiç değil.

Hocam değişim süreciyle uğraşmamak için ve monitörü çok beğendiğim için sürekli araştırıyorum çözüm için ama ulaşamadım :D

Ya her yerde karşılaşmasam ben de sorun etmeyeceğim fakat her koyu yerlerdeki yazıda bastırıyor. Denildiği gibi üst seviye bir monıtor olmasa ben de iade etmezdım ama ASUS'un en ust sevıye modeli sonuçta.

ClearTyple la falan olacak iş değil hocam ama denedim yine görünüyor beyaz temanın arkasında beyaz renkte siyah temanın arkasında siyah renkte görünüyor bende şu an beyazda da fark etmemiştim var mış.

Ya her yerde karşılaşmasam ben de sorun etmeyeceğim fakat her koyu yerlerdeki yazıda bastırıyor denildiği gibi üst seviye bir monıtor olmasa ben de iade etmezdım ama ASUS'un en ust sevıye modeli sonuçta.

Ben pazartesi ASUS yetkili teknik servisine götürüp iade talep edeceğim değişim veya tamir kesinlikle kabul etmediğimi de belirteceğim 1.5 aylık ayıplı bir ürün sonuçta yeni gelen monitörde ölü piksel ghosting ya da bu durumun devam edip etmeyeceği belli değil ki.