Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
Ben Natro'dan kiralıyorum. Oraya bakabilirsiniz.
Physic
Üstün
Ben de. Natro güzeldir.
Son düzenleyen: Moderatör:
🔍 com.tr Domain - Com.Tr Alan Adý Almak - TURKTICARET.Net
🔍 com.tr Domain Nasýl Alýnýr? .com.tr uzantýlý alan adý almak için neler gereklidir ve kimler alabilir? Sorularýnýzýn yanýtý için sayfamýzý ziyaret edin
69 cent TurkTicaret'te + .xyz domaini de hediye.
A
agg1401
Ziyaretçi
METunic'te olabilir ama Atak Domain kullanmadım.
IHS - Hosting, Domain, Sunucu ve SSL Hizmetleri buraya bakabilirsin.
4yavuz
Uzman
Atak Domain efsanedir hocam. Yurtdışında Türkiyede olduğundan daha popülerler. Analizlerde Türkiyenin en büyük 3. Firması olarak gözüküyorlar. ICANN akredite. Ve yurt dışında yapılan gelecek 10 yılda büyüme kapasitesi olan firmalar adlı analizlerde dev firmaların yanında yer alıyorlar. Zamanında hosting konusunda aksaklıklar yaşıyorlardı. Kötü dönütler aldılar Türkiye tarafında. Şu an sistemlerinide yenilediler. Her konuda güçlü. Yakından takip ettiğim bir firma.
Portföyleri Güçlü:
domainnameapi.com
domainsorgula.com
whois.com.tr - farklı ülkelerden 20-30 whois domainide var (sitede gözüküyor)
maillb.com
Biraz fanı gibi yazdıysam af buyurun hocam. Atak hakkında bildiklerim bu kadar.
Hocam 6-7 gün önce ataktan aldım.Atak Domain efsanedir hocam. Yurtdışında Türkiyede olduğundan daha popülerler. Analizlerde Türkiyenin en büyük 3. Firması olarak gözüküyorlar. ICANN akredite. Ve yurt dışında yapılan gelecek 10 yılda büyüme kapasitesi olan firmalar adlı analizlerde dev firmaların yanında yer alıyorlar. Zamanında hosting konusunda aksaklıklar yaşıyorlardı. Kötü dönütler aldılar Türkiye tarafında. Şu an sistemlerinide yenilediler. Her konuda güçlü. Yakından takip ettiğim bir firma.
Portföyleri Güçlü:
domainnameapi.com
domainsorgula.com
whois.com.tr - farklı ülkelerden 20-30 whois domainide var (sitede gözüküyor)
maillb.com
Biraz fanı gibi yazdıysam af buyurun hocam. Atak hakkında bildiklerim bu kadar.
4yavuz
Uzman
Adamsınız hocam