İşte konsol kullanıcısı ve özellikle bilgisayarların pahalı olduğu yabancı ülkelerde kimse böyle düşünmüyor. Ülkemizde korsan tüketime çok alıştığımızdan, yabancıların da buna alışkın olduğunu düşünüyoruz.
Yorumda da bahsettiğim gibi nostaljiden vuracağın kitle ve daha oyunlarla alakası olmayan kitleye oynaması gerektiğini düşünüyorum. Eski oyun olmasa bile senin gibi oyuncular zaten bu konsolu almayı düşünmeyecek. Çünkü oyun oynadığın ya bir konsolun ya da bilgisayarın var.
Konsol, PC veya mobil, ben her platformda oyun oynuyorum fakat Atari benim çocukluğum resmen. Hatta sadece o değil... Annem, babam ve ben sırayla dizilir, atari oynardık... Benim en sevdiğim aile aktivitesiydi. O yüzden bendeki yeri apayrı. Eski oyunları da zaman buldukça oynarım, ben o dönemlerden geldim çünkü.Eski oyunları oynamayı eleştiren arkadaşları bundan ortalama 20-30 yıl geçtikten sonra göreceğiz. Onlar da şimdiki oyunları özleyecek ve şimdiki oyunları o dönem büyük bir keyifle oynayacaklar. O zaman bizleri anlayacaklar.![]()
Benzeri bizde de vardı. Annem dışında herkes oyun oynardı, babam, ben, ablam, abim... En çok ablamla birbirimizle yarışırdık kimi oyunda. Ben daha küçük olduğum için el becerim ona göre zayıf olurdu, onun oynamasını izlerdim heyecanla.Konsol, PC veya mobil, ben her platformda oyun oynuyorum fakat Atari benim çocukluğum resmen. Hatta sadece o değil... Annem, babam ve ben sırayla dizilir, atari oynardık... Benim en sevdiğim aile aktivitesiydi. O yüzden bendeki yeri apayrı. Eski oyunları da zaman buldukça oynarım, ben o dönemlerden geldim çünkü.![]()