Detaylar
Kim cevapladı?Neden bira fabrikası?
Muhafazakâr kesimin ağzından düşürmediği "camiler ahıra çevrildi" cümlesi hakkında konu açabilirsin.
5-10 dakika içinde kilitlenecek tartışma konularından ziyade Atatürk'ün hobileri; hangi yemeği sever, hangi sporlarla arası var gibi daha gündelik hayatıyla ilgili konular açılabilir.
Atatürk köşesine bakabilirsin.5-10 dakika içinde kilitlenecek tartışma konularından ziyade Atatürk'ün hobileri; hangi yemeği sever, hangi sporlarla arası var gibi daha gündelik hayatıyla ilgili konular açılabilir.
Muhafazakâr kesimin ağzından düşürmediği "camiler ahıra çevrildi" cümlesi hakkında konu açabilirsin.
Not: Bu konuda Atatürk dönemi camileri alıntıladım, ilk kısımda 1'den 10'a kadar Sinan Meydan'ın paylaştığı cami belgeleri var. 2.'de ise Ümit Doğan'ın paylaştığı cami belgeleri var. 3. kısımda Atatürk'ün 1924-1935 arası tüm cami tamirlerini kitaptan alıntıladım, yaptığı tamiratlar vs. 4. kısımda Atatürk'ün kendi para verip camii tamir ettirdiği kısmı kitaptan alıntıladım.
Not: Alıntı yaparken bazen yazım yanlışları yapmış olabilirim.
1: Ayasofya Camisi 1 Ağustos 1926 tarihli, Reisicumhur Gazi Mustafa Kemal imzalı Bakanlar Kurulu kararnamesi ile Ayasofya Camii’nin Vakıflar İdaresi Fen...
Not: Alıntı yaparken bazen yazım yanlışları yapmış olabilirim.
1: Ayasofya Camisi 1 Ağustos 1926 tarihli, Reisicumhur Gazi Mustafa Kemal imzalı Bakanlar Kurulu kararnamesi ile Ayasofya Camii’nin Vakıflar İdaresi Fen...
Atatürk'ün görüşleri, dünyaya bakışı ve gelecek nesilden beklentisini içeren detaylı bir konu hoş olur.
Sadece "Şunu yapın, bunu edin" şeklinde didaktik ögelerden ziyade bu devleti kurmasindaki asıl amaç, kendisinin halka bakışı ve halkın kendisine ve getirilerine bakışını içeren bir metin hoş olur.
Şu sözü de haklı çıkarmış oluruz: "Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."
Sadece "Şunu yapın, bunu edin" şeklinde didaktik ögelerden ziyade bu devleti kurmasindaki asıl amaç, kendisinin halka bakışı ve halkın kendisine ve getirilerine bakışını içeren bir metin hoş olur.
Şu sözü de haklı çıkarmış oluruz: "Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."
Daha detaylı yazar mısın?
Son düzenleme:
Esasında o soruyu 19. yüzyıldaki efendimiz hazretlerimizle ilgili konular açılınca sormak gerekir!..
Alkol hep var zaten bildiğim Osmanlı'da.Esasında o soruyu 19. yüzyıldaki efendimiz hazretlerimizle ilgili konular açılınca sormak gerekir!..
Yeni konular
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-
-