Seraphenthia

Yetkin
Karabük'te 1. sınıf Elektrik-elektronik İngilizce bölümünü bitirdim ve bu yaz GNO yatay geçiş ile Atatürk Üniversitesi İngilizce bilgiyasar mühendisliğine kayıt hakkı kazandım. Burada size 2 sorum var:

1- GNO ile Atatürk'e gitsem ondan sonra 1 kere daha yatay geçiş yapabiliyor muyum?

2- Sizce Atatürk Üniversitesi bilgisayar mühendisliğine gitmeli miyim yoksa bir sonraki başvuru döneminde başka yerde şansımı bir daha mı deneyeyim?

Atatürk Üniversitesi çok köklü ve güzel bir okuldur. Eğitimi ağırdır ama çıkınca boş beleş çıkamazsın. Bence geçilir.
1. soru için GNO ile geçince ben bilerek yatay geçiş yapamıyorsun. Sadece eski üniversiteye dönebilirsin. Yanlış olabilir.

Ekstra şunu belirtmek istiyorum. Kendi bölümüm için bana deseler ki Medipol %100 burslu mu yoksa Atatürk üniversitesi mi? Kesinlikle Atatürk Üniversitesi. Zaten ismi bile güven veriyor.

Atatürk Üniversitesi güzel fakat bilgisayar mühendisliği piyasada popülerliği ve kazanç bitmişken seçmek biraz garip olmuş. Keşke farklı bölümleri seçseydiniz..

Son düzenleyen: Moderatör: