Sıfır tercih ediyorum. Bu arada belki elimin ölçüsüde önemlidir elim 18 cm.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
A9 Plus fazlasıyla yeterli olacaktır. Daha fazla para vermenize gerek yok.Sıfır tercih ediyorum. Bu arada belki elimin ölçüsüde önemlidir elim 18 cm.
Ceasar128
Uzman
- Makaleler
- 2
Genel olarak ATK degil de A9 Plus onermiyorum. Riskli model. Imkan varsa A9 Pro veya yoksa SC680'de iyidir.@gcelik, ATK son zamanlarda QC olarak epey üstüne koymuş bir firma. Konu çorba olmuş.
Tutuş şekli, max bütçe ve genel kullanım amacınızı söyler misiniz?
Ne anlamda riskli?Genel olarak ATK degil de A9 Plus onermiyorum. Riskli model. Imkan varsa A9 Pro veya yoksa SC680'de iyidir.
Ceasar128
Uzman
- Makaleler
- 2
QC Acisindan ayriyetten bazi pad'lerde sikinti cikarabiliyor.
QC açısından problemli ise A9 Pro da önermeyelim. Aynı QC'den geçiyor.QC Acisindan ayriyetten bazi pad'lerde sikinti cikarabiliyor.
LoD yükseltince pad sorunu çözülüyor. Ayrıca QC sorunu ilk partilerde vardı. Büyük oranla çözüldü bu sorun.
Ceasar128
Uzman
- Makaleler
- 2
LoD yukseltmesi deneniyor zaten. Yine de cozum olmuyor.QC açısından problemli ise A9 Pro da önermeyelim. Aynı QC'den geçiyor.
LoD yükseltince pad sorunu çözülüyor. Ayrıca QC sorunu ilk partilerde vardı. Büyük oranla çözüldü bu sorun.
O mantikla Razer'in tum urunleri de ayni QC. Buyuk oranda cozulmustur belki evet ama ben onermiyorum.
@Stormweaver, LoD seviyesini yükseltin.
Kullanan birçok arkadaşım LoD ile çözdü.
Garip, önerdiğiniz Aula modellerinde de batarya sorunu oluyordu, tabii bu ilk partide idi. Sonrasında düzeltildi. Ama Aula öneriyorsunuz.oranda cozulmustur belki evet ama ben onermiyorum.
Ceasar128
Uzman
- Makaleler
- 2
Gormedim ben o tarz bir sorun. Varsa atar misiniz?Garip, önerdiğiniz Aula modellerinde de batarya sorunu oluyordu, tabii bu ilk partide idi. Sonrasında düzeltildi. Ama Aula öneriyorsunuz.
Aula Fanboy'u damgasi yemek istemem hic.
Diger forumda deneyenler de cozum olmadi. Sansa bagli.
Bu forumdan örnek:Gormedim ben o tarz bir sorun. Varsa atar misiniz?
Geçenlerde sipariş etmiştim, bugün teslim aldım; ancak şarjı aşırı çabuk bitiyor. 1 dakika içinde %13 düştü bilgisayara ilk bağladığımda. Birkaç saattir kullanıyorum, az önce kablosunu çektiğimde %100'dü ve forumda birkaç konuyu inceledim, birkaç dakikada %90'a düştü. İlk gün diye falan mı böyledir? 2 kHz modunda kullanıyorum bu arada.
Sürekli şarjda kullanacaksam niye aldım ki ben bunu? Önceki Claw's Nova V1 faremden oldukça memnundum
Mesela konuyu yazmaya başlarken %98'di, şimdi %93.
1 dakika bile geçmedi %91 oldu.
Sürekli şarjda kullanacaksam niye aldım ki ben bunu? Önceki Claw's Nova V1 faremden oldukça memnundum
Mesela konuyu yazmaya başlarken %98'di, şimdi %93.
1 dakika bile geçmedi %91 oldu.