320

Uzman
Makaleler
1
Sonunda! ATS için 1.50 deneysel beta duyuruldu. Telefonda olduğum için çok güzel hazırlayamadım konuyu, kusura bakmayın.

Not: Bu beta, diğer betalara benzemez. Lütfen oyun deneyimi sizin için çok önemliyse açık betayı bekleyin. Ayrıca lütfen karşılaştığınız hataları SCS forumda geliştiricilere iletin.

Değişiklik Günlüğü
Harita

• Kaliforniya Rework – Aşama 3
Araçlar
  • International LT S13
  • International LoneStar (iç mekan) ve LT (dış ve iç mekan) yenileme çalışmaları
  • Şerit asistani
Kullanıcı Arayüzü
  • Kapsamlı kullanıcı arayüzü tasarımı güncellemesi (ana ekranın yeniden tasarımı, kalıcı durum çubuğu, hızlı menü, yeni yazı tipleri, simgeler ve daha fazlası)
  • Ayarlar seçenekleri ne yaptıklarıyla ilgili bilgileri gösterir
Görsel
  • Render sisteminde iyileştirmeler (not: şu anlık hala DX11 kullanılmakta)
  • TAA eklendi
  • Kademeli gölge güncellemeleri
  • Yumuşak parçacıklar
  • Yanan/gölgeli duman
  • Uzak gölgeler
  • Optimize edilmiş ışık hesaplaması
  • FPS sınırlayıcı eklendi
Ses
  • Fren gıcırtı sesleri eklendi
Deneysel beta nasıl denenir?
Steam'deki public_beta şubesine katılmalısınız.
  • Steam istemcisi
  • Kütüphane
  • American Truck Simulator'a sağ tıklayın
  • Özellikler
  • Betalar sekmesi
  • public_beta 1.50 Not: Şifre gerekmez. Bazen orada doğru şube adını görmek için Steam istemcinizi yeniden başlatmanız gerekebilir.
Detaylar için: American Truck Simulator - 1.50 Update Experimental Beta

Bu sanki zaten vardi? Herhalde guncelleme sikligini arttiracaklar, hosmus.
Sonunda. Umarim rezalet bir implementasyonu degildir ve deli gibi ghosting yapmaz.
Oyunda parcacik oldugunu bile unutmusum, o kadar nadir kullanilan bir sey yani SCS oyunlarinda 😅
Alev efektinin oldugunu bile hatirlamiyordum. Umarim golgeli parcaciklari opsiyonel yaparlar, hic sevmem ve cok iyi optimize edilmedigi takdirde cok FPS yiyor genelde.
  • Optimize edilmiş ışık hesaplaması
Ray-traced Global Illuminasyon geleceginin habercisi mi acep bu? Oyle olursa cidden oyunun goruntusu bayagi guzellesecektir, eminim.
Eyvallah ya, cok dusundunuz mu bu ayar icin 11 yil sonra SCS hazretleri?

Yillardir yerinde sayiyor oyun kaput alti olarak, sonunda degisikliklerin olacaginin habercisi bile cok guzel. Eskiden sevdigim bir firmanin son yillardaki rezalet gidisati uzmustu, bu haberler tekrar sevdirmekte etkileyici oldu.

Belediye çalışıyor ya! Kaç yıldır bıkmadan oyunu geliştiriyorlar. Mario gibi grafikleri vardı, hatırlarım. Şimdi 4K + grafik modu falan yapınca acayip iyi oluyor.

Geceleri eskiden sarmazdı mesela. Sonradan yaptıkları güncelleme ile artık hep geceleri sürüyorum tırı. :)

Güzel oyun, zamanında biraz oynamıştım. Tabii o sıralar harita aşırı küçüktü :D.

Ayni beta, ayni ozelliklerle ETS 2 icin de duyuruldu. Belirtmis olayim.

Ayni beta, ayni ozelliklerle ETS 2 icin de duyuruldu. Belirtmis olayim.
Sonunda! İsviçre yenilenmesi tamamlandı 🥳 Hem ATS hem de ETS 2 için yenilemelerin bitmesi iyi oldu, ikisi de bayadır bekleniyordu.