Fps degerleri iyi mi karta ve ayarlara göre? Optimizasyonun iyi mi, kötü mü olduğunu merak ediyorum
Yani ani FPS düşmesi vs. yaşamadım hiç optimizasyon bana soracak olursanız iyi dediğim gibi mesajımda bu FPS'leri FG olmadan alabiliyorum her bir ayar en yüksekte oynarken 4K çözünürlükte. Ek olarak belirteyim bende overclock vardı ama kaldırdım overclock vs. overclocklu/overclocksuz 10 fps en fazla oynuyor şuanda udervolt + overclock var oyuna girebilirsem test etmeyi düşünüyorum.

FPS değerlerini nasıl gösterebildiniz? Afterburner bende göstermiyor.
Afterburner güncel mi? Bende Afterburner, RivaTuner kullanıyorum ayarlar için ekstra bir ayar yapmıyorum direkt açılıyor değerleri göstermek için tuşa bastığımda.

Yani ani FPS düşmesi vs. yaşamadım hiç optimizasyon bana soracak olursanız iyi dediğim gibi mesajımda bu FPS'leri FG olmadan alabiliyorum her bir ayar en yüksekte oynarken 4K çözünürlükte. Ek olarak belirteyim bende overclock vardı ama kaldırdım overclock vs. overclocklu/overclocksuz 10 FPS en fazla oynuyor şu anda udervolt + overclock var oyuna girebilirsem test etmeyi düşünüyorum.

Afterburner güncel mi? Bende Afterburner, RivaTuner kullanıyorum ayarlar için ekstra bir ayar yapmıyorum direkt açılıyor değerleri göstermek için tuşa bastığımda.

RivaTuner güncel değil, Afterburner güncel.