Detaylar
Kim cevapladı?alp15eren
Yetkin
- Makaleler
- 1
Windows UEFI olarak mı kurulu? Bir de TPM açmayı deneyin. Sizin gibi bu sorunu yaşayan insanlar görmüştüm bazı kişiler format atınca düzelmiş falan.Hem GTX 1660 Super'i test etmek hem de 1000 megabit dowload nasıl bir şey denemek için indirdim ama oyunu açarken secure boot hatası veriyor. BIOS'dan secure boot'da açık ama yine veriyor. Sizde de durum böyle mi?
Test ettikten sonra hangi ayarda kaç FPS aldığınızı paylaşır mısınız?Hem GTX 1660 Super'i test etmek hem de 1000 megabit dowload nasıl bir şey denemek için indirdim ama oyunu açarken secure boot hatası veriyor. BIOS'dan secure boot'da açık ama yine veriyor. Sizde de durum böyle mi?
BlueMagic
Başarılı
@alp15eren, GPT ile çözdüm hocam. CSM kapalı olması gerekiyormuş ve Restore Factory Keys yapınca açıldı Secure Boot. Öncesinde her ne kadar yanında "enable" yazsa da altında "Not Active" yazıyormuş. Şuan açıldı ve oyuna girdim.
@3035, yarın yazarım. Şimdi tüm ayarları low'a, AMD FSR Performance ve FG açık yapıp çıktım. Yarın sunucular açılsın bakacam bakalım R5 1600 AF - GTX 1660 Super nasıl iş çıkaracak.
@3035, yarın yazarım. Şimdi tüm ayarları low'a, AMD FSR Performance ve FG açık yapıp çıktım. Yarın sunucular açılsın bakacam bakalım R5 1600 AF - GTX 1660 Super nasıl iş çıkaracak.
@BlueMagic, bir de Frame generation kapalı test edin. Çok merak ediyorum.
Başka bir evrende, en güzel halinle 1050 Ti...
MasterKing25
Yetkin
Biraz oynadım şuandaki betayı RTX 4070 Ti Super ve Ryzen 5800x3D ile 4K çok yüksek ayarlarlarda DLSS kalite modunda (FG kapalı) 93 ortalama FPS alıyordum, alıyordum dedim çünkü bugün bir bug ile karşılaştım conquest modunda yükleme ekranında kalıyor artık ve Steam'de birçok kişi de bu sorun oluşmuş... FPS değerlerimi merak eden varsa buradan detaylı görebilir:
Fps degerleri iyi mi karta ve ayarlara göre? Optimizasyonun iyi mi, kötü mü olduğunu merak ediyorumBiraz oynadım şuandaki betayı RTX 4070 Ti Super ve Ryzen 5800x3D ile 4K çok yüksek ayarlarlarda DLSS kalite modunda (FG kapalı) 93 ortalama FPS alıyordum, alıyordum dedim çünkü bugün bir bug ile karşılaştım conquest modunda yükleme ekranında kalıyor artık ve Steam'de birçok kişi de bu sorun oluşmuş... FPS değerlerimi merak eden varsa buradan detaylı görebilir:
Eki Görüntüle 171155
FPS değerlerini nasıl gösterebildiniz? Afterburner bende göstermiyor.Biraz oynadım şuandaki betayı RTX 4070 Ti Super ve Ryzen 5800x3D ile 4K çok yüksek ayarlarlarda DLSS kalite modunda (FG kapalı) 93 ortalama FPS alıyordum, alıyordum dedim çünkü bugün bir bug ile karşılaştım conquest modunda yükleme ekranında kalıyor artık ve Steam'de birçok kişi de bu sorun oluşmuş... FPS değerlerimi merak eden varsa buradan detaylı görebilir:
Eki Görüntüle 171155
Yeni konular
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-