Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

1854

Becerikli
Attığımız yorumları, atmamızın üstünden 5 saniye geçmeden silebilelim. Yanlış yorum atıyoruz ya da o fikirden vazgeçiyoruz sonradan düzenleme yapmak da efektif olmuyor.

Artı -11 Eksi

Sonradan düzenleme yapmak da efektif olmuyor.

Zaten 5 saniyede silmek yerine düzenlemeniz için yanlış hatırlamıyorsam 30 dakika süre veriliyor. 5 saniyeliğine silme yetkisi 30 dakika boyunca düzenlenebilen içerikler varken gereksiz gibi.
Kaldı ki mesaj silme işlemini üyenin yapması çok suistimale uğrayabilecek bir durum.

1720808613077.webp

Sonra da bundan olsun diyorsun yani. Rapor yontemi daha mantikli.

Silinen mesajları görebiliyoruz, vur-kaç mantığı yapan mesajlar tespit edilir orada sıkıntı yok.

Yine de, mesaj silme gibi bir işlemi rapor sistemine bağlı tutarak moderatör kontrolünü artırmak daha mantıklı gözüküyor.

Şu ana kadar istekle silenen konu / mesaj görmedim, çok mantıklı bir silinme gerekiyor silinmesi için.

Kaldı ki mesaj silme işlemini üyenin yapması çok suistimale uğrayabilecek bir durum.
Mesela Reddit gibi yorumları silince "Silindi" gibi bir şey yazsa ve onu raporlayabilsek silinen yorumların içeriğini yöneticiler görebilse en azından suistimalin önüne geçer.

1720808712409.webp

Eki Görüntüle 65035

Sonra da bundan olsun diyorsun yani. Rapor yontemi daha mantikli.
Tam da bunu atıyordum. Atınca gördüm. :rofl:

Yanlışlıkla gönderirseniz raporlayın zaten moderasyon gerekeni yapar. Mesajı silebilme özelliğini eklemek faydadan çok zarar getirecek bir özellik.
Mesela tartışmalı bir yorum atıyoruz ve attıktan sonra kafamıza dank ediyor ve silmek istiyoruz. Raporlasak bile moderatörü beklememiz gerekecek ve tartışma belki de çoktan çıkmış olacak. Sonra da mute yiyeceğiz. :)