Parayı gömüp Thor olanı çekecem herhalde bu gidişle. Strix olanı neden Önermediniz hocam ? Onun da fiyatı şahane çünkü.
Detaylar
Kim cevapladı?ASUS fanboy olarak orta seviye mallarını pek sevmiyorum, para tuzağıymış gibi geliyorlar bana bile.Parayı gömüp Thor olanı çekecem herhalde bu gidişle. Strix olanı neden Önermediniz hocam ? Onun da fiyatı şahane çünkü.
Yusuf7878 65
Üstün
- Makaleler
- 14
Orta seviye sayılmaz aslında. Thordan daha iyi bir çok konuda. Tabii thor ömur olarak biraz daha uzun olsada arada ciddi bir fiyat farkı var.ASUS fanboy olarak orta seviye mallarını pek sevmiyorum, para tuzağıymış gibi geliyorlar bana bile.
Gözümün önünde patlayan Strix 750 geliyor hepOrta seviye sayılmaz aslında. Thordan daha iyi bir çok konuda. Tabii thor ömur olarak biraz daha uzun olsada arada ciddi bir fiyat farkı var.
Thor'daki şu oled ekranını görebileceğimiz bir akvaryum kasa olsa Thor'u direkt yapıştıracam da bu şartlar altında alası da gelmiyor insanın.Orta seviye sayılmaz aslında. Thordan daha iyi bir çok konuda. Tabii thor ömur olarak biraz daha uzun olsada arada ciddi bir fiyat farkı var.
Okan hocam size bahsetmeyi unuttum, ben akvaryum kasa alacam. PSU arka tarafta olacak haliyle. Thor olanı yinede almalı mıyım? Üzerindeki oled ekranı göremeyecem yani o zevkten mahrum kalacamGözümün önünde patlayan Strix 750 geliyor hepThor kullandım da Strix denk gelmedi bir türlü, elime değmeyen ürünü de pek öneremiyorum ben. Bilmediğim bir şeyi önerince kötü hissediyorum.
Valla ben kasada ışık var diye yan çevirdim öyle söyleyeyim. Kasayı izliyorsan ya da görünmesi gerekiyorsa kasa değişikliği yapabilirsin.Thor'daki şu oled ekranını görebileceğimiz bir akvaryum kasa olsa Thor'u direkt yapıştıracam da bu şartlar altında alası da gelmiyor insanın.
Okan hocam size bahsetmeyi unuttum, ben akvaryum kasa alacam. PSU arka tarafta olacak haliyle. Thor olanı yinede almalı mıyım? Üzerindeki oled ekranı göremeyecem yani o zevkten mahrum kalacam![]()
Thor'a yakışacak bir kasa öneriniz var mı peki hazır lafı açılmışken sorayım size. Phanteks p600s kullanıyorum ben. Bu kasada PSU bölmesi açık aslında kasa değiştirmeme gerek yok ama daha şık bir kasa varsa geçiş yapabilirim.Valla ben kasada ışık var diye yan çevirdim öyle söyleyeyim. Kasayı izliyorsan ya da görünmesi gerekiyorsa kasa değişikliği yapabilirsin.
Yusuf7878 65
Üstün
- Makaleler
- 14
Thor'daki şu OLED ekranını görebileceğimiz bir akvaryum kasa olsa Thor'u direkt yapıştıracağım da bu şartlar altında alası da gelmiyor insanın.
Okan hocam size bahsetmeyi unuttum, ben akvaryum kasa alacağım. PSU arka tarafta olacak haliyle. Thor olanı yine de alınır mı? Üzerindeki OLED ekranı göremeyeceğim yani o zevkten mahrum kalacağım![]()
Hocam bütçe varken gonlunden ne geciyorsa al geç. PSU'nun altta olduğu akvaryum kasa modelleri var.
Bütçe var hocam sıkıntı yok o konuda. 9 aya bölecem zaten. Kasa olarak öneriniz var mı peki akvaryum tarzında ve PSU bölmesi açık olan. Thor'a uygun bir kasa olmalı yani. Eğer öyle güzel bir kasa varsa Thor alacam.Hocam bütçe varken gonlunden ne geciyorsa al geç. PSU'nun altta olduğu akvaryum kasa modelleri var.
O konuda pek iyi değilim, ben hala EVGA DG86, HAF 942, COSMOS tarzında kasalar kullanıyorum, boomer tayfadanım benThor'a yakışacak bir kasa öneriniz var mı peki hazır lafı açılmışken sorayım size. Phanteks p600s kullanıyorum ben. Bu kasada PSU bölmesi açık aslında kasa değiştirmeme gerek yok ama daha şık bir kasa varsa geçiş yapabilirim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Strix G16 i7-14650HX & RTX 5060 75.049 TL
- mauroicardi99
-